DominaMeg - Dominant Female (Mistress)

23
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » DominaMeg - Dominant Female (Mistress)
DominaMeg  - Mistress Pest
38 years old, Dominant Female, 174 cm, 60 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 2017. 11. 27. 07:00
Registration time: 2016. 02. 05. 15:19
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Budapesttől néhány kilométerre, Pest megyében élő domináns hölgy vagyok. Nem divatból és nem anyagi támogatásért élek dominaként, hanem azért, mert számomra ez így természetes. Mindig is az volt. Azt gondolom, hogy az emberek egy kis része igenis dominanciára született és büszkén hiszem, hogy én önmagam ebbe a szűk, elit körbe tartozom.

Nem állandó párkapcsolatban élek, mert eddig az élet még nem sodorta elém azt a partnert, akivel minden szempontból tökéletes párt alkothatnék, éppen ezért mint minden egyedülálló nőnek, szükségem van olyan segítőkre, akikre -ha a szükség úgy hozza- támaszkodhatok. Nagy házban élek és szerencsésnek mondhatom magam abban is, hogy az életteremet nagy zöld terület veszi körül, viszont a ház és a kert folyamatos gondozása és rendben tartása meghaladja az erőmet.

A ház makulátlan állapotban tartása, a ház körüli munkák, a háztartás vezetése és a sok egyéb apró-cseprő tennivaló annyi elfoglaltságot adna, amit egyedül nem győzök, s domináns nőként, talán nem is igazán szeretnék győzni...mert azt gondolom, hogy bizonyosan vannak valahol a közelemben olyan emberek, akik -ahogy én dominának, ők pont ellenkezőleg- szolgálatra születtek! Ahogy én azt érzem teljesen természetesnek, hogy mások kiszolgálnak és könnyebbé teszik az életem, úgy hiszem, hogy azok, akiket keresek, pedig azt, hogy önzetlenül szolgálnak valakit és igyekeznek mindenben támogatni és segíteni őt.

Az életem könnyebbé tételéhez, életkörülményeim javításához, kényelmem és komfortérzetem növeléséhez keresnék olyan kifejezetten szubmisszív hajlamú nőket és férfiakat, akik rendszeresen ellátnának bizonyos ház körüli feladatokat és tennivalókat nálam vagyis a segítségemre volnának mindazon feladatok elvégzésében, amikre nekem nem jut időm vagy energiám. Sokféle feladat várja alázatos új gazdáját, de szeretném nyomatékosan kihangsúlyozni, hogy nem keresek alkalmi erre-arra vállalkozókat, olyan szubmisszív emberek társaságára vágyom, akik kifejezetten szeretnék, hogy életük folyamatos része legyen egy domináns hölgy önzetlen segítése.

A vállalható feladatok nagyon sokszínűek, de különösen nagy szükségem volna egy ügyes kertészre és nagyon sok szabad feladat van még azok számára is, akik szívesen vállalnák a takarítási feladatok egy részét - vagy akár egészét.

Partnerkapcsolatot, szexkapcsolatot nem keresek, az ilyen irányú megkeresésekre nem reagálok. Nem keresek alkalmai partnereket sem, ezért az ilyen jellegű megkeresésekre szintén nem reagálok.


Aki mindezt végig olvasta, az máris megtette az első fontos lépést annak érdekében, hogy a szolgálatomba állhasson és tegyen valamit azért, hogy könnyebb legyen az életem, a második lépés mindenképpen egy "Jelentkezés munkára" tárgyú bemutatkozó levél elküldése volna számomra! Ha nem ez a leveled tárgya, nem fogom elolvasni, tehát figyelj oda rá, hogy ha jelentkezni szeretnél, azt így tedd! Amennyiben jelentkezésed megfelel az általam elvárt feltételeknek, a leveledben leírtakban találok olyat, ami felkelti az érdeklődésemet, akkor garantáltan reagálok rá, de kérem, hogy csak olyanok jelentkezzenek, akik vállalják önmagukat és legkésőbb a második-harmadik levélváltás után készen állnak arra, hogy egész alakos fényképet és telefonszámot küldjenek, én ugyanis itt nem levelezőpartnert vagy beszélgetőpartnert keresek. A bemutatkozó levélből mindenképpen derüljön ki az, hogy ki vagy, mihez értesz és milyen jellegű munkát szeretnél nálam vállalni!

Még néhány fontos dolog, mielőtt írnál nekem:
- nem érdekel a családi állapotod, nem érdekel a magánéleted, nem érdekelnek a dominás fantáziáid, nem érdekel semmi olyan, ami nem a tárgyhoz tartozik...
- csak állandó, rendszeres szolgálatot megbízhatóan elvállalni tudó emberek jelentkezését várom. Ha még soha nem takarítottál, ne jelentkezz takarításra, ha nem értesz a kerthez, ne jelentkezz kertgondozásra...nálam valós, érdemi, minőségi munkára van szükség! "Lelkes" szakbarbárokat és kontárokat sem keresek!
- amit kínálok, az nem szexuális szeánsz, hanem ház körüli illetve házi munka! Ténylegesen munka! Miután azonban egy domináns hölgynél fogsz dolgozni, ha szeretnéd, a munkakörülményeid alakulhatnak ennek megfelelően, de csak akkor, ha ez a munkád minőségére nincs hatással.
- miután nem Budapesten élek, ahhoz, hogy hozzám eljuss, autó szükséges, ha ezzel nem rendelkezel, sajnos nem felelsz meg a feltételeknek.
- az általam biztosított munkalehetőségért nem kérek anyagi támogatást, viszont az általad elvégzett munkát sem honorálom.

Férfiak és nők leveleit egyaránt szívesen fogadom, viszont az erős szubmisszív hajlam alapfeltétel, nem okoskodó embereket keresek!

Partner

Singles
Submissive Female, Submissive Male, Submissive TV or TS

Age: 25-70 year

Aim of search

Social-programmes,-leisure

Spoken languages

English, Hungarian