DominaLola - Dominant Female (Mistress)

All BDSM partners » Dominas, Mistresses » DominaLola - Dominant Female (Mistress)
Viewed: 60134x
DominaLola  - Mistress Budapest
35 years old, Dominant Hetero Female, 170 cm, 60 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 16 hours ago
Registration time: 2012. 08. 06. 11:15
VIP
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 66
Üdvözöllek!

Fontos! Megválogatom, hogy kivel foglalkozom. Azzal találkozom, aki szimpatikus.

Ha igent mondtam, egyértelműnek veszem, hogy már tudod a szabályokat.
A szabályok:
Az Úrnő csak parancsra és engedéllyel érinthető. És csak térd alatt.
Az Úrnő felöltözve marard.
Szex és orál minden formában kizárt.
Ha olyat kérsz vagy említesz, ami nem lehet nálam, a szeánsznak vége van.

Szívesen játszom szolga lelkeddel és testeddel mindenféle körülmények között. A földön fetrengve, remegve fogod csókolni a lábamat, könyörögni a következő pofonért. Hozod az italt, a kávét, és masszírozod a lábamat. Finom, puha talpam van, egyedülállóan keskeny a lábfejem.

Végtelenül erotikus is vagyok, és szeretem a finom élvezeteket. Kifinomult csípőmozgással táncolok előtted lágy erotikus zenére és azt hiszed az öledbe ülök a következő pillanatban. De ez nem fog megtörténni, csak székhez kötözve várod, és ha kapsz érintést, az is véletlen volt.

Rommá izgatlak, és nem hagylak élvezkedni. Azt hiszed megkapsz, nem fogsz. Kinevetlek amikor úgy gondolod most lesz jó. Nem lesz. Már nagyon élvezed így inkább odacsapok. Erre nem számítottál.

Nem tudod eldönteni, hogy egy nemes istennő kezei, vagy egy alantas pokolfajzat karmai közé kerültél-e.

Imádom amikor a szubom elveszti a fejét, kifordulnak a szemei, és elcsukló hangon beszél, vagy sehogy mert már nem is tud. Én erre izgulok. Amikor azt sem tudod, hogy hol vagy csak még akarod. Nem csak simán meg lehet veled tenni, hanem egyenesen kéred még. Bármit is.

Erényövben megjelenhetsz valamelyik férfi partnerem előtt is. Kicsi pöcsöd megalázás tárgya lehet, és ecsetelhetem hosszasan, hogy mással, aki igazán férifas, hogyan csinálom szívesen, mi az amit egy igazi alfahím megkaphat és te nem. A füled hallatára kifejetm Alfa Szeretőmnek hogy mennyire kevés vagy, és soha nem tudnál kielégíteni.

Csípőből jön belőlem az alázás, az igazi véleményemmel fogsz találkozni. Megvetéssel beszélek veled, rólad. Azt kapod amit érdemelsz, arra tartalak, amire jó vagy. Igyekezz, hogy megkedveljelek! Válogatott alázásokra vagyok képes, megalázó feladatok formájában, amiket teljesítened kell. Kezdetnek jó lesz, ha fogkefével sikálod a padlót. Közben beléd rúgok, amikor elmegyek melletted, hogy érezd hol a helyed. Visszahozod amit eldobok, kutya módjára, szolgaként foglak tartani.

Kis pöcsök figyelem!
Úrnődet szórakozni, vásárolni, kikapcsolódni viheted, de persze csak hosszabb ismeretség után.

Szereted ha fáj? Csipeszek fognak lógni rólad mindenhonnan, még a nyelvedről is. Lecsurgatlak forró viasszal, megkorbácsollak, megkarmollak, majd megint lecsurgatlak. Kitelik tőlem, hogy megégessem a szőrödet, vagy térden állva kikötözzelek, és betoljak egy mécsest az ágyékod alá. A lovagló pálca a kedvenvem, számomra a dominancia legékesebb szimbóluma. Azzal sokat fogsz kapni, főleg a fenekedre. Hallani akarom, ahogy csattan!

Érzékien, vagy kegyetlenül megduglak. Akár ebben a sorrendben. Ágyban fekve, vagy asztalnak dőlve, akár négykézláb a padlón. Magamévá teszlek, hogy megtanuld a farok melyik végén a helyed! Kérni fogod.

Tudom, hogy nem bírsz a vágyaiddal, és tudom, hogy milyen erővel irányítják az életed. A beteljesülés nálam van. Hosszú évek tapasztalata van mögöttem, évek óta tanulom és tanulmányozom a férfit. Mindezt érinthetetlenül, dominaként. Ismerem a fetisiszta észjárást, ismerem a szubmisszív vágyakat, ismerem a mazochizmust. Akármi a játék tárgya, értem a mögöttes tartalmat, szinte bármilyen fétisre képes vagyok ráhangolódni, és magaménak érezni.*** A BDSM játékok mibenléte mindig megegyezés kérdése, és a jelenlévő felnőtt emberek beleegyezésével történik minden.
A határokat az alárendelt fél húzza meg. ***

Partner

Singles
Submissive Male, Submissive TV or TS

Age: 30-65 year

Contact information

Phone: Registered Members Only

Aim of search

Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

24/7, Closure, Shaving

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chastity belt, Collar, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Domination, Fisting, Foiling, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Lingerie, Nippers, Nipples, Other tools, Pain, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Sadism, Shit, Slaps, Spanking, Stocking, Tickling, Transvestitism, Tweak, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Aviation, Restaurant, Shopping

Music

Electronic, Goa, goth, Heavy metal, Pop, Rock

Movies

Comedy, documentary

Books

Economy/business, Esoteric