DominaL - Dominant Female (Mistress)

124
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » DominaL - Dominant Female (Mistress)
DominaL  - Mistress Győr-Moson-Sopron
49 years old, Dominant Female
Residency: Hungary, Győr-Moson-Sopron
Last login: 4 days ago
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.59 Point(s) (29 Rate)
Domináns nő vagyok. 160/55/vörös/barna. Győr-Moson-Sopron megye (nem Győr!). Havi 1-2 alkalomra keresek rendszeres szolgát. Szimpátiára és bizalomra, megbízhatóságra épülő kapcsolatban gondolkodom. Az albumomból kiderül, miket szeretek. A fotókat magam készítettem.


Mazo sub partnert keresek 25-48 év között. (Akiknek ez nem világos: azt szeretem, ha a szolgám bírja a gyötrést, de van benne azért sub hajlam is.) A csak enyhe BDSM nem izgat. Jó, ha valaki tapasztalt, tudja a határait, amiket esetleg idővel tágítani lehet.
Nem pénzért, hanem élvezetből teszem. Kizárólag élőben érdekel és a megadott korosztályon belül! Csak komolyak keressenek, akik vállalni tudják az utazást, és reálisan felmérik a lakhelyeink közötti távolságot!
Ne haragudj, ismerősnek csak azt veszem fel, akit valóban ismerek.
Mielőtt írnál nekem, jó, ha elolvasod a blogjaimat, de legalább az "Ismerkedés" témájút. Köszönöm!

P.s.
Keresek továbbá aktív biszex szolgát is ribanckám (aki férfi) örömére.

***

Kedves subok! Tovább kell bővítenem az adatlapom, mert még mindig nem értitek. Én elsősorban kínozni szeretek. Ha csak megalázlak, nem elég. Ha megduglak, nem elég! Ha jól elverlek, erős csipeszeket rakok rád, elektróval kínozlak, viaszt csepegtetek rád (a makkodra is), esetleg tűket is használok (hogy csak a főbb kedvenceimet írjam le), és megduglak, megalázlak, na, az az elég!
A nagyon túlsúlyosak pedig ne sértődjenek meg rám, de ők nem jönnek be nekem. Jobb ezt így egyenesen leírni, a későbbi félreértések vagy sértődések elkerülése végett.

Partner

Singles
Submissive Male

Age: 25-48 year

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Collar, Cross, Dildos, Domination, Electrosex, Enema, Feeding, Fire, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Mask, Masturbation, Mazochism, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Piss, Punishment, Role playing, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocks, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench