Domestos - Dominant Male

1
All BDSM partners » Doms, Masters » Domestos - Dominant Male
Domestos
35 years old, Dominant Male, 187 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 07. 06. 14:52
Registration time: 2016. 03. 30. 13:37
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Kedves Olvasóm!

Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, önfejlesztést, ezért állandóan új kihívásokat állítok magam elé, amely célokat el is érem.

Irányító típus vagyok, de tudok kompromisszumot kötni az életben és itt is. Az életben rendkívül konok vagyok! Elérem a céljaimat - ebben a világban azt mondják erre sikeres, de engem ez nem érdekel -, tehát nem azért jöttem ide, hogy itt mutassam meg vagy kompenzáljam magam azzal, hogy felülkerekedek másokon.

Alkotok, kreatív típus vagyok. Mindig büszkeséggel tölt el, ha valaki másol, mert ezzel kimondatlanul is értékeli a munkásságom nagyszerűségét. Ha valaki a gondolataimat lekoppintja, akkor az imponál nekem, tehát alárendeli magát nekem... :)

Nem vagyok független. A diszkréció fontos számomra, adott és elvárt igényem!

Úgy gondolom, hogy minden erre tévedő ember magasabb intellektussal bír az átlagnál, ezért erre ki sem térek. Ahogy a szellemi úgy a testi higénia is adott és elvárt. :)

A keresésem célja egy megbízható, szolgalelkű hölgy, akivel felfedezhetjük ezt az új dimenziót.

Őszinteség! Olvasgattam itt és a hölgyek adatlapjáról tudom, sokan tapasztalt, domináns hímnek adják ki magukat, de aztán csalódást okoznak...

Nekem még nincs tapasztalatom ezen a területen, de szellemem tekintélyt parancsoló mivolta a te lelkedet is átitatja! Az irányításom alá fog vonni. Mindig is kilógtam a sorból, más vagyok. Ez régebben feszélyezett, de mostanra megtanultam magamat annyira, hogy tudjam, ez kiváltság.

A mellékhatások tekintetében és érdekében nem árt átolvasnod az alant írott részt is... :)


Kedves Szubom! :)

Nem csak ismerned kell URAD minden kívánságát, hanem alázatosan teljesíteni is fogod azokat!

Az alárendeltség ezentúl át fogja itatni a bőrödet és minden porcikádat. A lelked, a tested nem is fog létezni! Csak akkor, ha azt megengedem neked.

Tudd meg, hogy már nincs visszaút! Elkerülhetetlenül sodródni kezdtél az én világom felé. Egy új dimenziót teremtek nekünk, ahol én alkotom meg a szabályokat! Levegőt is csak akkor vehetsz ha megengedem.

A jövőbeli létezésed pedig már csak velem lehetséges, mert nélkülem elvesztél.

Kimarom belőled az élet hétköznapi mintáját és új formával, énnel ruházlak fel. Pont úgy, mint a jó öreg Domestos a vízkövet a zuhanykabinról. :)

Keress! Most! ;)

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Spoken languages

Hungarian