DoloR - Switch Female

27
All BDSM partners » Switches » DoloR - Switch Female
DoloR
41 years old, Switch Female, 164 cm, 120 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest,
Last login: 02. 06. 07:58
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.19 Point(s) (26 Rate)
CAKE IS A LIE.


Igenishogy legyél határozott, erős és hatalmas egyéniség, különben irgumburgum, elfenekellek és sosem leszek többé a subod, és még meg is mondalak az anyukámnak. Vagy az óvóbácsinak, ezt még nem döntöttem el.

A micsodámba micsodák feldugásának kérdése későn lett feltéve, legközelebb igyekezz a legelső levél legelső mondatába beleszőni ez irányú elvárásaid, mert csak így fognak eléd omlani subocskák testei.
S ha már test, nagyon helyes, ne is add alább bármelyik szupermodell megirigyelhetné a magyar sublányok pompás idomait, nem is beszélve arról, hogy mivel Te magát dominánsnak valló férfi vagy, minden bizonnyal csodálatos külsővel és hihetetlen méretű intelligenciával rendelkezel, egyszerűen jár neked hozzád illő partner, akivel a megfelelő szellemi magasságokba tudsz emelkedni a micsodába micsodák dugdosása előtt-alatt-közben.

Engedd meg, hogy pár szót szóljak magamról: szobrokat mintáztak csodás testem domborulatairól, sörgyáros édesapám jelentős havi támogatásából élek budai villámban, persze amikor nem valamelyik trópusi szigeten pihenem ki a fáradalmaim, több híres egyetem könyörgött levélben, hogy oktassam az ifjú nemzedéket az ő patinás falaik közt.
Mindenem a sub lét, a partneremmel szemben teljesen igénytelen vagyok, nem ismerem a NEM kifejezést, szexuálisan bármit bármikor megtehetsz velem. Folyamatosan továbbképzem magam a különböző orális technikák terén, természetesen a viszonzást nem várom el, sőt, kerülöm az orgazmus minden típusát, nehogy ezzel gondot okozzak jövendőbéli domomnak.
Beszélni nem szoktam, kizárólag kérdésekre válaszolok és szeretem a futballt és egyéb sportokat. Nézni.
Nem igénylem a virágot, ajándékot és a kedves szót sem, nincsenek barátnőim és a mobiltelefonom kizárólag a Veled való kapcsolattartásra használom. Családom elméletben létezik, de gyakorlatilag csupán eltartani kívánnak engem és szeretett domomat, holtig. Életemet csakis a hím szolgálatának szentelem, akaratának mindenben alávetem magam.

Partner

Singles
Dominant Male, Fetisist Male, Uncertain Male, Switch Male

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Blood, Bondage, Breast torture, Breath controll, CBT, Dirty talk, Domination, Fire, Gangbang, Humiliation, Knife, Latex, Masturbation, Mazochism, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Pain, Punishment, Sadism, Slaps, Spanking, Whip