Dolezsal - Switch Male

6
All BDSM partners » Switches » Dolezsal - Switch Male
Dolezsal
23 years old, Switch Male, 192 cm, 76 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 3 hours ago
Registration time: 2016. 05. 24. 11:34
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Eljött az ideje, hogy kicsit átírjam a profilomat.

Switchként regisztráltam, mert nem akarom behatárolni magam, nem is tudnám. Mindenből van bennem egy kicsi, de mindenképp a domináns oldalam az erősebb.

Én már elsősorban komoly kapcsolatot szeretnék egy olyan nővel, akinek olyan szemei vannak amikkel első látásra megfog. :) Minden más szempont másodlagos, ez az egy kell, hogy magaddal ránts.
És én milyen ember vagyok? Nagyrészt kiismerhetetlen a maga titkaival, és szeretem ha ezt tiszteletben tartják! Megbízható, egyenes ember vagyok, de a magánszférára igényt tartok.
Egyébként gondoskodó, védelmező férfi vagyok, aki könnyen megkedvel, viszont annál nehezebben szeret meg másokat, de ha egyszer ez megtörténik, az erős és érezhető érzés lesz. :)
Az életben pedig vannak terveim és álmaim amikért mindent megteszek, és van hogy egy nap csak 3-4 órát alszok, de még az is csak kis ár a sikerért. Na persze mi a siker egy nőhöz képest akivel boldog lehetek? Porszem. :)

A BDSM-ben már van tapasztalatom, és azért vagyok ezen az oldalon, mert élvezem. És szeretném még megélni a pillanatait, úgyhogy arra kérlek, ne tagadd meg se tőlem, se magadtól! ;)
Egyébként ami megvan jelölve az 'izgat' részben az nem csak azért van ott, mert izgat, hanem mert már azokban van élményem is mellette.

Zárszóként még azt írnám, hogy ha csak kicsit is hatással voltam rád, akkor írj! Ne várj arra, hogy én írjak, mert lehet hogy már észrevettelek, de valamilyen okból kifolyólag úgy véltem felesleges írnom. Vagy én még nem találtalak meg. Úgyhogy arra kérlek, írj nekem bátran! :)

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Closure, Collar, Domination, Feeding, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Latex, Lingerie, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Public sex, Punishment, Role playing, Spanking, Stocking, Vibrators