Diamond - Submissive Female

103
All BDSM partners » Slavegirls » Diamond - Submissive Female
Diamond
30 years old, Submissive Female, 165 cm, 48 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 23 hours ago
Registration time: 2014. 11. 11. 13:19
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (5 Rate)
Üdvözlöm!

Eljött az ideje annak, hogy frissítsem az adatlapomat. 

Nem keresek görcsösen, inkább vagyok D/s kapcsolat nélkül, mint egy olyan ember mellett, aki nem értékel, így inkább kivárom.
Erősen szubmisszív beállítottságú nő vagyok, a hétköznapokban, az életben is szubnak gondolom magam. Voltam már fent is, és lent is, megéltem már ezt-azt, így tisztában vagyok a vágyaimmal, tisztában vagyok azzal, hogy milyen embert keresek. 
Legyen határozott, tapasztalt, és ápolt! Ismerje az IQ, és az EQ rövidítéseket, és rendelkezzen is velük! És ami számomra a legfontosabb: Ha a BDSM fogalma Ön számára csak annyit jelent, hogy "kikötözlek, és jól megduglak", vagy eddig csak ebben volt része, akkor biztosan nem egymást keressük!

Szeretem a szépet, a nőiességet, a "finom", lágy dolgokat. Van bennem egy kis mazochizmus is, bár az idő múlásával egyre jobban elhalványult ez a vágy, azt hiszem...


Nem keresek!

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 30-50 year

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Closure, Collar, Dildos, Dirty talk, Feeding, Hair pulling, Humiliation, Leather, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Public sex, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Vibrators, Whip