DerGentleman - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » DerGentleman - Dominant Male
DerGentleman
25 years old, Dominant Male, 183 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Szabolcs-Szatmár-Bereg
Last login: 2017. 09. 02. 08:41
Registration time: 2013. 06. 08. 09:22
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Isten hozott!

Én személy szerint a feminizmus előtti világot szeretem mikor a hölgyek még hölgyként viselkedtek. Az öltözékükkel és neveltetésükből adódó eleganciájukkal lehengerlő személyiségek voltak. Ezért is vonz leginkább a viktoriánus korszak. Akkor a nőknek és férfiaknak megvolt a maga helye, a nemek két élesen elhatárolt részre különültek mind külsőleg mind felfogásukat tekintve.

Természetesen egy igazi hölgy tudja értékelni a művészeteket úgy, mint például a költészet (hogy is lehet nem szeretni a rímekbe faragott csodát) ismerje az alapvető etikett szabályait és tartsa is be őket. Röviden szólva legyen úrinő.

Számomra a fétis inkább a kapcsolat változatosságát adja, mintsem kizárólag annak éljek. Bár kivételnek az ajkakat említeném. Kimondottan kedvelem az etetést és mindent amit egy nő az ajkaival véghez tud vinni. Még ha az csak egy csók is, hisz egy nő édes csókja is feledtetheti egy férfi egész napjának fáradalmait.

A megszégyenítés és fegyelmezés is olyan terület ami érdekel, hisz mindenki betörhető csak hozzáértő személy és elég idő kell hozzá. Hogy ilyen vagyok-e azt a nőknek kell eldönteniük rólam.

Végül, nem vagyok szadista, a fizikai kín és fájdalom nem izgat. A dominanciát véleményem szerint főleg a következetesség és a tisztelet alapozza meg tehát én mindenek előtt ehhez tartom magam.

Akinek felkeltettem figyelmét és szeretné felvenni a kapcsolatot kérem levélben tegye azt meg először. Sokan rögeszmésen ragaszkodnak a formaisághoz egy levélben, én ellenben fontosabbnak tartom a mondanivalóját. Hisz ha egy ember nem egy Mark Twain vagy egy Robert Browning akkor szerintem ne akarja formailag tökéletes keretbe önteni a gondolatait arra ott vannak az írók és társaik.

Ajánlom magamat,
Gentleman

Partner

Singles
Submissive Female

Age: 20-40 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal sex (give), Breath controll, Candle, Chinese ball, Closure, Enema, Foot worship, Latex, Mask, Other tools, Pens, Slaps, Whip

Exciting

24/7, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Chastity belt, Collar, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Feeding, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Oral sex (give), Oral sex (receive), Public sex, Punishment, Role playing, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Vibrators, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Chess, Cooking, DIY, Reading, Science, Talking

Music

Alternative, goth, Jazz, Reggae

Movies

Anime, Crimi, Fantasy, Film noir, Sci-fi

Books

Arts, History, Novel, Novels, Poems, Scientific