Dangerzone - Dominant Male

9
All BDSM partners » Doms, Masters » Dangerzone - Dominant Male
Dangerzone
43 years old, Dominant Male, 175 cm, 65 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 04. 12. 18:16
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Előszó : Bdsm. Erotikus"játék" ahol elme és vágy találkozik a test játszóterén ahol kibújhatsz a sztereotípiákból és önmagad lehetsz. Nem szeretném túl bonyolítani csak egyszerűen használni akarlak. Neked mindössze annyi a dolgod, hogy végre hajtasz és ez által a vágyaid csúcsára jutsz. Mind ezt nem elvenni, hanem ki érdemelni szeretném. A pórázt te magad add kezembe és hajts le fejed.

Üdvözöllek látogató. Jártam már erre és tapasztaltam egyaránt jót és rosszat. A nagy többség megbízhatatlan és inkorrekt. Én a maradék kis százalékot keresem. Amit elvárok tőled, azt magamtól is meg követelem. Itt írnám le a kliséket: Ápoltság,kulturáltság,humor, az agyad is érdekel nem csak a tested. Ezt egy magasabb szintnek tartom a szexben amiben számomra van egy színvonal. Egyenrangú partnerként foglak kezelni de a"hálószobában" odaadó kis szub ribancom leszel, ahol ha kell büntetlek és persze jutalmazlak is. Korlátozlak és keményen bánok veled de cirógatlak is játszom az érzékeiddel. És most a fekete leves, ami bizonyára kb 1%-ra redukálja a lehetőségeket van párom, úgy hogy nem probléma, ha neked is van.
( persze nyugodtan ítélj el sosem vágytál arra ,hogy egy ismeretlen pasi csak úgy elkapjon, a hajadnál fogva rá húzza a szádat a farkára, majd letépje a bugyidat és keményen megdugjon a falhoz szorítva, ne adj isten a szádba pecek kerüljön és kezedet lábaidat gúzsba kötve mozdulatlanságra ítéljen, hogy esélyed sem legyen az ellen állásra miközben kedvét leli tested használatában )
Most némi pozitívum.Van tapasztalatom, eszközeim és perverz fantáziám. Nem vagyok elhanyagolt és igénytelen, megvan minden fogam és sanszos, hogy egy találkozóra nem szabadidő ruhában és makkos cipőben érkezem.
Nem gondolom, hogy a vágyaimról sokat kellene írnom. A megfelelő negyedben vagyok. A többi nyilván kompromisszum kérdése. És figyelmesen olvass! Nem véletlenül szólítalak meg.

Partner

Singles
Fetisist Female, Fetisist TV or TS, Submissive Female, Submissive TV or TS, Uncertain Female, Uncertain TV or TS, Switch Female, Switch TV or TS

Couples
Fetisist Female - Dominant Male, Fetisist Female - Fetisist Male, Fetisist Female - Uncertain Male, Fetisist Male - Uncertain Female, Submissive Female - Dominant Male, Submissive TV or TS - Dominant Female, Submissive TV or TS - Dominant Male, Submissive TV or TS - Dominant TV or TS, Submissive TV or TS - Fetisist Female, Submissive TV or TS - Fetisist Male, Submissive TV or TS - Fetisist TV or TS, Submissive TV or TS - Submissive Female, Submissive TV or TS - Submissive Male, Submissive TV or TS - Switch Female, Submissive TV or TS - Switch Male, Submissive TV or TS - Switch TV or TS, Switch Female - Dominant Male, Switch Female - Fetisist Male, Switch Female - Uncertain Male, Switch Female - Switch Male, Switch Male - Dominant Female

Height: 150-180 cm
Weight: 45-70 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Fire, Jeans, Knife, Menstruation, Piss, Prostate massage, Rubber, Shit, Vibrators

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Feeding, Film, Fisting, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piercing, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Transvestitism, Tweak, Vacuum, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Billiard, Bowling, concerts, Dance, Movie, Museum, Ping-pong, Swimming pool, Winter sports

Music

Blue, Funky, Jazz, Punk, Reggae, Rock, Rock'n'roll, ska

Movies

Action, Anime, Comedy, Crimi, Fantasy, Sci-fi, Sex/porn, Thriller

Books

Erotical, Journey, Novel, Scientific