Dan80 - Fetisist Male

All BDSM partners » Fetishists » Dan80 - Fetisist Male
Viewed: 425x
Dan80
40 years old, Fetisist Hetero Male, 176 cm, 84 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 10. 01. 22:05
Registration time: 2014. 03. 23. 00:48
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözletem minden domináns hölgynek ,akit az adatlapomra sodort a szél!
Nem tudom létezik e egyáltalán dominancián bdsmre alapuló anyagiaktól mentes kapcsolat,(nem azért mert nem engedhetném meg)csak, mert sajnos én még nem találkoztam ilyennel de megpróbálok megtenni mindent ha a sors úgy akarja , hogy össze hozzon minket. Nincsenek extra igényeim (sub félként nem is ez a lényeg), szívesen kerülnék kapcsolatba bárkivel akit szintén vonz ez a különös világ ! Egyedül talán az lehet feltétel , hogy részemről ez csak Nő és férfi közötti kapcsolatra vonatkoztatható / nem véletlen nagy betűvel a Nő és kicsivel a ffi:-)
Bemutatkozásként magamról anélkül , hogy regényt írnék , a következőket tartom lényegesnek.
Külsőre normál testalkatúnak , nem egy elhízott vagy extra pocakos ,rövid hajú , barnaszemű ,átlagos srácnak mondanám magam.
Végzetségemet tekintve nemzetközi kapcsolat szak marketing szakirányon szereztem diplomát , közép-társalgási szinten angolul beszélek.
Általában jó humorú,kedves és barátságosnak tartanak, szeretem a sportokat nem csak a focit,a színházat, a jó filmeket. Zenében szinte minden evő vagyok de a keményebb elektronikus zene néha azért jól esik:-)
Egy esetleges személyes találkozón persze szívesen beszélek még magamról ha persze valakit érdekel még bármi magamról és a környezetemről:-)
Amit vagy inkább akit keresek lehet szinte bárki ,aki szintén vágyik egy másik normális ember társaságára és akár rövid vagy akár hosszú távú Bdsmen alapuló de nem 24/7es időbeosztású kapcsolat kialakítására,mivel szerintem életvitel szerüen a klasszikus családi életvitellel csak nagyon nehezen vagy lehet sehogy nem összeegyetethető ez fajta sexuális beállitotság.
Részemről a fantáziámban mindenképp fontos ha egy Úrnő szereti ha kényeztetik ,szeret férfiakat alázni , (toalet Pissing Sex ) és/vagy szeret fájdalmat okozni (CBT de inkább a penis gyötrése a herék kínzásához még azt hiszem fel kéne nőnöm de lehet a megfelelő domina ezt a gyengeségemet is fejleszteni tudná)és lehetne még sorolni hosszan, hogy mennyi minden tartozik bele eme fantáziavilágba!!!
Nem szeretnék kívánság listát írni, részemről nyitott vagyok mindenkire és mindenre,de remélem nem bántok meg senkit mert az egyedüli elképzelésem, hogy nőies , formás lábú hölgynek keltsem fel az érdeklődését eme rövid bemutatkozásomon keresztül.

Köszönöm ha vki elolvassa levelem és remélem lesz akivel közelebbről is megismerkedhetek!

Üdv
Dan

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female

Couples
Fetisist Female - Dominant Female

Age: -55 year
Height: 155-185 cm
Weight: 50-75 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Feeding

Maybe

Anal sex (give), Blindfolds, Breast torture, Dildos, Film, Jeans, Knife, Oral sex (receive), Photo shooting, Public sex, Spanking, Whipping bench

Exciting

24/7, Ass licking, Blood, Bondage, Boot fetish, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Collar, Cross, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Foiling, Foot worship, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Other tools, Pain, Piss, Punishment, Role playing, Slaps, Stocking, Stocks, Vacuum, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Music

Electronic, Pop, soul, techno

Movies

Comedy, documentary, Family movie, Historical

Books

History, Journals/magazines, Sport