Cukifarok - Submissive Male

3
All BDSM partners » Servants, Slaves » Cukifarok - Submissive Male
Cukifarok
28 years old, Submissive Male, 182 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2016. 07. 11. 18:04
Registration time: 2014. 12. 3. 15:33
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (5 Rate)
Na ez biztos nem fog így maradni...

Fiatal férfi vagyok! Régi vágyam találni egy olyan domináns nőt,akit azok a dolgok izgatnak mint engem.Nem vagyok egyszerű eset!Annyit tudok magamról mesélni hogy egy nap is kevés! Vagy élveznéd vagy halálra unnád! Rajtad áll van e kedved hozzám.

Ami különösebben izgat engem az erős akaratú nők! A kegyetlenek! Azt szeretném hogy teljesen kihasználd a férfiasságomat! Bánts, taposs meg,zárj erényövbe és izgass! Ne hagyd hogy elélvezzek egy hónapig, de szexeljünk addig még te ki nem elégülsz! Aztán a jutalmam annyi hogy ott hagysz merev farokkal vagy megtaposod magassarkúval. "ennyi jár neked" :)

Azt is szeretném hogy mozdulni se tudjak! Fóliában, vagy a fantáziádra bízva! Az orrom és a farkam lógna csak ki! És miután egy hónapja nem élvezhettem el most jönne a sokk. Annyiszor vernéd ki hogy már egy csöpp sperma sem lenne bennem. És csak fájdalommal járna nem élvezettel. Magatehetetlenül feküdnék ott elötted és te kiélnéd szadista vágyaidat! Különféle okos módszerekkel kínoznál. Amit csak a háztartásban megtalálható. Tűket szúrnál a zacskómba, vagy átszúrnád az egész makkom.

Máskor bekennéd illóolajjal vagy le jegelnél hogy érzéketlen legyek. Vagy elszorítanál. Beleülnél a farkamba,meglovagolnál. Még neked jól esik aztán annyi, rám adnád az erényövet.

Millió más szituáció is érdekelne! Majd mail,privátban ha felkeresel.

köszönöm

Partner

Singles
Dominant Female, Switch Female

Age: 18-45 year
Height: 160-180 cm
Weight: 45-65 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Candle, Closure, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Humiliation, Leather, Public sex, Punishment, Slaps, Stocks

Maybe

Anal sex (give), Boot fetish, Latex, Mask, Vibrators

Exciting

Bondage, CBT, Chastity belt, Dirty talk, Feeding, Film, Foiling, High heels, Masturbation, Mazochism, Milking, Needle, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Photo shooting, Rubber, Sadism, Vacuum, Whip