CuckoldPar - Dominant/Dominant Couple

29
All BDSM partners » Couples » CuckoldPar - Dominant/Dominant Couple
CuckoldPar
28 years old, Dominant Male, 191 cm, 85 kg - 24 years old, Dominant Female, 160 cm, 50 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2016. 07. 15. 11:25
Registration time: 2016. 05. 3. 17:48
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Mindenek előtt köszönjük a sok levelet és igyekszünk minél hamarabb mindenkinek válaszolni!! Képeket a héten töltünk fel!
Sziasztok!
Mi egy domináns beállítottságú pár vagyunk akik szeretik megélni az élet összes örömeit.erre az oldalra azzal a céllal regisztráltunk hogy cuckold szeánszokat tartsunk!Mint láthatjátok mind a ketten domináns beállítottságúak vagyunk így elég viharos a magán illetve nemi életünk!de nincs mit tenni ha mi egymást szeretjük!Magunkról nagyjából ennyit!
Regisztrációnk lényege hogy napi maximum 1 cuckold szeánszot tartsunk!
Szeánsz menet a következő lenne,a párosunk hölgy része mivel aktív domina előkészítené a szolgát egy kis fenyítéssel alázással,bezárná megkötözné majd ketrecbe zárná.Ez után párosunk férfi tagja bekapcsolódna és szeretkeznének egyet vadul a szolga szeme láttára aki természetesen tudná hogy ilyesmiről ő még csak nem is álmodhat ez az egyetlen módja hogy közelségben legyen egy ilyen gyönyörű nővel.Majd ha végeztek a férfi ismét kimegy és a szolga megint elő jöhet ketrecéből,a domina különböző feladatokkal látja és eldönti hogy hagyja-e szánalmas kis szolgáját elélvezni!
Ilyen játékokra keresünk szolgákat!Hangsúlyozom napi csak 1 szeánsz,nem akarjuk hogy futószalagon működjön.A tiszteletdíj fix,a szeánsz sohasem csak egy órás!Ha eljössz ezzel számolj.
Szeánszainkat egyébként profiin felszerelt stúdiónkban tartjuk!

Spoken languages

Hungarian