Csendvagyok - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Csendvagyok - Dominant Male
Viewed: 781x
Csendvagyok
36 years old, Dominant Hetero Male, 180 cm, 85 kg
Residency: Hungary, Budapest, XIV. kerület
Last login: 20 hours ago
Registration time: 2023. 10. 30. 22:02
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szia!

Én egy D/s orientált dom vagyok, aki talán egy kicsit régebb óta kezdő, mint az átlag. Határozott és magabiztos, ugyanakkor liberális és kedves személyiség vagyok, szeretek bevezetni másokat ebbe a világba.

Amikor épp nem megkötözött nőket korbácsolok, akkor is egész aktív életet élek. Szeretem a lovaglást, az íjászatot, motorozni, barkácsolni, a természethez közel lenni, esetleg musicaleket és Disney dalokat bindzselni a Youtube-on. Fontos része az életemnek az önkénteskedés, nehéz helyzetű gyerekekkel szeretek foglalkozni. Mostanság a házfelújítás és a permakultúra köt le. A legjobban azt élvezem, ha megtanulhatok valami újat, lehetőségem adódik megfigyelni a világot, másokat és magamat a komfort zónán kívül. Szeretem átélni a tűzijátékot, ami néhány kósza neuron szerencsés összekapcsolódásával jár.

A BDSM közel 15 éve része az életemnek, ez alatt számos olyan partnerrel volt szerencsém összeakadni, akikkel vagy akiktől sokat tanulhattam. Bár a mai napig meg tud lepni egy-egy, a semmiből felbukkanó új kink, a saját stílusom már régóta következesen egy úton fejlődik. Domként az a célom, hogy személyre szabott, intenzív élményeket, érzéseket éljünk meg együtt. Az SM önmagában nem vonz, a pálca nálam mindig pórázzal társul - a kötél viszont önálló életet is él.

A BDSM az ösztönös vágyaink megéléséről szól – kontrollált módon, ugyanis a legtöbb ösztönünk teljesen hülye. Éppen ezért nálam a játék mindig az elején kezdődik, a végén pedig befejeződik. Amikor a nyakörv lekerül, akkor én is fogasra akasztom az aktuális szerepem szűrét, és az aftercare-t már egy valódi ember adja.

Számomra a legfontosabb a magát rám bízó fizikai és érzelmi biztonsága, ezért nem sajnálom az időt arra, hogy megismerjem a partneremet, hogy tudjunk intellektuálisan és érzelmileg is kötődni. Mire először kötél kerül a csuklódra, már rég tudni fogom a kedvenc Pokemonod.

Nem vagyok egyedülálló, lassan hét éve élek etikus nem-monogám kapcsolatban. A partneremmel együtt is ismerkedünk lányokkal és párokkal – ő szub, de épp switch szárnyait bontogatja, ami nagyon cuki – de természetesen senkitől nem várom el, hogy két emberhez próbáljon kapcsolódni.

Rendezvényeken egész aktív vagyok mostanában, ha esetleg ily módon szeretnél hitelesíteni. De nem én vagyok a baltás gyilkos, cserkészbecsszó.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a bemutatkozásom, nyugodtan írj. Nem harapok. Csak ha behívsz.

Sincerely,
Me

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Submissive Female - Dominant Male, Submissive Female - Submissive Male, Submissive Female - Switch Male, Switch Female - Dominant Male, Switch Female - Submissive Male, Switch Female - Switch Male

Age: 20-40 year
Height: 150-170 cm
Weight: 45-60 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Breath controll, Candle, Chains, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Electrosex, Feeding, Hair pulling, Humiliation, Knife, Lingerie, Nippers, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Archery, Cleaning, Computer, concerts, DIY, Fitness, Gardening, Get to know, Horseriding, Internet, Party, Reading, Restaurant, Science, Talking

Music

Classical, Musical, Pop, Punk, Rock, ska, techno

Movies

Action, Anime, Comedy, documentary, Musical, Sci-fi, Sex/porn

Books

Journals/magazines, Novel, Novels, Scientific