Coyote - Dominant Male

18
All BDSM partners » Doms, Masters » Coyote - Dominant Male
Coyote
29 years old, Dominant Male, 180 cm, 78 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 8 hours ago
Registration time: 2015. 08. 01. 00:55
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Szia!

Domináns személyiségű, minden tekintetben független férfiként keresem hasonló mentális rendellenességekkel küzdő partnerem szubmisszív vagy switch, hetero- vagy biszexuális beállítottságú nő személyében. Az, hogy milyen kapcsolatra, kizárólag kettőnkön múlik. Nem a Cosmo tanácsain, nem a társadalmi elvárásokon, és nem az idióta barátnők irracionális elképzelésein.

Nem igazán szeretem a netes ismerkedést, mert a monitor mögött általában mindenki okosabbnak hiszi magát az indokoltnál. Egyébként sem célravezető a hosszas levelezgetés, a személyes találkozás dönt el mindent. Menjünk, lovagoljunk vad T-Rexeket búvárruhában Angela Merkellel!:)

Tapasztalat? Láttam már szubot közelről, de nincs ISO 9001-es tanusítványom.

Ami a D/s-t illeti, valahol félúton vagyok egy klasszikus dom és egy Daddy Dom között. Szigorú vagyok és követelménytámasztó, ugyanakkor következetes, türelmes és patronáló. Nem szeretem a klasszikus bőrszerkós magázós BDSM-et - egyrészt mert mesterkéltnek tartom, másrészt mert molyszaga van. A D/s számomra a kihívás- és a pánikzóna határán tangózás, gyengéd-durva intimitás, érzelmi-érzéki levetkőzés. Ha nem érezzük magunkat bűnösnek, akkor nem csináltuk elég jól.

Az SM önmagában nem érdekel, a fájdalom okozásába és kontrollálásába azért tanultam bele, mert sokaknál ez a kulcsinger. Persze ettől még nem okoz nehézséget, hogy ideiglenes lakcímre jelentkezzek be Degecre.

A bilincs, korbács, vasmacska önmagában teljes mértékben hidegen hagy. A fétisem a nő személye aki megfog, akivel valamilyen kötődésem kialakul. A személyiségétől és a kapcsolatunk jellegétől függ az is, hogy mit akarok kezdeni vele. Az angolszászok ezt úgy hívják, hogy demisexual. Én meg úgy, hogy normális.

Több levelezésem futott már zátonyra, mert nem izzottak a leveleim az erotikától, és a sorai nem feleltek meg az ifjú hölgy előzetes elképzeléseinek, amiket a Szürke 50 árnyalata alapján alkotott meg. Tisztázzunk le két dolgot: Először is, nem vagyok gondolatolvasó. Ne is akarok az lenni. Másodszor: Az érdeklődési körödről minden ott van az adatlapodon, amit ismeretlenül tudni szeretnék. Amikor elkezdünk beszélgetni, akkor a személyiségedre vagyok kíváncsi, meg olyan dolgokra, hogy melyik a kedvenc musicaled, gyros-t vagy pizzát szeretsz inkább buliból hazafelé enni, hogy ki volt a kedvenc rajzfilmhősöd 10 évesen, hogy ivartalanítva van-e a kutyád - vagy felelőtlen állattartó vagy - meg ilyen hülyeségekre.

Azt mondják, hogy aki sokat káromkodik, az jellemzően egyenes, becsületes és lojális. Kibaszottul igaz. Szeretem választékosan kifejezni magam, szeretem a magyar nyelv kreativitását, de él bennem valahol egy részeg lovász.

Azt szokták rólam mondani, hogy pontosan olyan vagyok, amilyennek mutatom magam. Büszke vagyok rá, hogy az életben mindent a saját erőmből értem el. Büszke vagyok arra ami és aki vagyok, nem érzem szükségét annak, hogy kompenzáljak.
Amúgy is: Légy mindig önmagad. Kivéve, ha lehetsz a Batman. Akkor legyél inkább a Batman.

Jól kijövök azokkal a nőkkel, akik keresztbe lenyelik a legtöbb pasit.

Ha valami érdekel, írj nyugodtan. Nézegetem az adatlapokat, de írni ritkán szoktam. Ennek drámaian egyszerű oka, hogy nem akarok egy 501. üzenettel hozzájárulni az olvasatlanul törlendő leveleid számához.

Tudom, hogy az érdeklődési köröm elolvasása jelentős terhet ró egyesekre, ezért kiemelem: Heteroszexuális vagyok. Maradi dolog, de nem én választottam magamnak. És van egy péklapátom. Csak mondom.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 25-32 year
Height: 150-175 cm
Weight: 40-55 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chastity belt, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Domination, Feeding, Film, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Needle, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Public sex, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Archery, Billiard, Cleaning, concerts, Cooking, DIY, Drawing, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Museum, Party, Play, Playing music, Reading, Restaurant, Science, Shopping, Swimming pool, Talking, Theater, Winter sports

Music

Alternative, Classical, Country, Folk, Gangsta rap, Heavy metal, Rock, Rock'n'roll, ska

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Historical, Horror, Musical, Romantical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Tale, Thriller, War

Books

Adventure, Entertainment, Erotical, History, Journals/magazines, Journey, Novel, Novels, Scientific, Sport