CoupleForFun - Dominant/Switch Couple

4
All BDSM partners » Couples » CoupleForFun - Dominant/Switch Couple
CoupleForFun
28 years old, Dominant Male, 179 cm, 75 kg - 23 years old, Switch Female, 165 cm, 55 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 11. 10. 21:21
Registration time: 2016. 05. 05. 11:06
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Sziasztok!

Egy pár vagyunk, akik harmadik embert keresnek játszadozásokhoz. A mi életünknek része a bdsm, és szeretnénk kísérletezgetni. Mindketten kíváncsiak vagyunk és szeretjük a folyamatos felfedezgetést. Ennek a világnak inkább a kiszolgáltatottsággal, alávetettségérzettel való játszadozás része érdekel mindkettőnket. A lánynak van egy enyhe mazo hajlama, a férfinak sem mazo, sem szado hajlama nincs, ebből kifolyólag inkább a d&s részhez keresünk leányzót.

A pár férfi tagja switch, akinek a dom irányába húz a szíve. Egy ilyen együttlét alkalmával biztosan domináns szerepben lenne.

A lány switch, aki inkább szub, és a harmadik félhez fűződő viszonya abszolút rugalmas, ezt te választhatod meg. Ha szeretnéd, tudsz a férfival együtt uralkodni a lány felett, vagy mi ketten is nevelhetünk téged, ha a túloldal jobban vonz. És természetesen minden más is elképzelhető ezen a skálán.

Légy nyitott, értelmes, érdeklődő, és legfőképp kíváncsi. Minden levelet örömmel fogadunk. :)

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: -30 year

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, Dildos, Dirty talk, Domination, Hair pulling, Humiliation, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Slaps, Spanking, Vibrators