Commandante - Dominant Male

5
All BDSM partners » Doms, Masters » Commandante - Dominant Male
Commandante
39 years old, Dominant Male, 173 cm, 83 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 05. 5. 20:06
Registration time: 2015. 09. 7. 19:23
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 1.00 Point(s) (1 Rate)
Olvasgattam a tagok lapját és azt konstatáltam, hogy sokak tévedésben és fogalomzavarban élnek.
A dominancia egy személyiség jegy, jellem, amely életformává alakul, de semmiképpen sem kiváltság.
Ahhoz, hogy a kontaktusban a domináns fél (ffi, Nő) kiteljesíthesse önmagát és képes legyen maximális módon megélni vágyait, ahhoz a partnere testi és lelki gyötrelmeit, kínjait eszközként használva kell fenntartania azt a szexuális izgalmat, amely az orgazmus pillanatában mindkét felet hozzásegíti a testi és szellemi kielégülés egy magasabb szintjének teljesítéséhez.

Szándékosan használok domináns szót és partner megnevezést. Ha tényleg lételemed ez a világ, akkor alapvető fogalmaknak úgyis utána nézel, pl. a Dom-Szub-Szado-Mazo-Top-Bottom kifejezések !

Független, diplomás, sportos, felfedező, TOP.
Nem átlagos igényeim vannak, nem is csak egy olcsó numera érdekel, ha simán baszni szeretnék, akkor azt gyorsan lerendezem.
Játszani szeretek, maximalista vagyok, a jó jegy sem volt sohasem elég és utáltam második is lenni, ezeket kudarcként éltem meg.
Az életben lehet valaki gazdag, de pénzért nem lehet stílust venni, így csórón fog meghalni.
A szexualitás dettó erről szól. Sráckoromban menő volt, ha minél több csajt kaptál meg és valaki kétszámjegyű, valaki száznál is több csajt akasztott.
Ebből kinőttem, amibe energiát fektetek, annak látom a miértjét és a jutalmát.


Egy játék, amelyhez átlag feletti intelligencia szükséges.

Csakis a szellemi értelem emelheti a következő hatványra a vágyad beteljesülését, amikor már megérted, hogy a tested egyszerű kielégítése sivár,közhelyes és legfeljebb elégséges lehet, de ahogy végeztél, rögtön kezdenéd előről. Olyan, mint a menzás kaja. Olcsó, de ízetlen és jól sem laksz vele.Akkor meg minek.

A perverzebb vágyak sajnos senkire sincsenek ráírva, hiába állsz a Tesco-ban egy szemúveges kis copfos csaj mögött, sosem fogod megtudni, hogy éppen a dp és a szájpecek jár az eszében. (imádlak pixie)

A szellemi és a testi határok feszegetése az, ami szexuális izgalomba hoz és nincs két ugyanolyan test és szellem sem.

A tested birtokba vétele csupán a kezdet, a tudatod feletti uralom az az eszköz, amely észrevétlenül úgy irányítja az akaratodat, hogy már a tudatalattidban létező határaidat is az általam meghatározott mértékben feszegethetem.

A végső, egyetemes célom, hogy olyan végletek közelében uraljam a lényed, ahol már képtelen vagy eldönteni mi a kín és mi az élvezet, a jéték alatt egyszer azt hiszed Te vagy Aliz csodaországban, a másik pillanatban név és érték nélküli használati tárgy vagy, mint a középkori rabszolgák, gladiátorok, akik arra születtek, hogy a kínok kínját éljék át, mielőtt felfalja őket a fenevad.

A játék életszerűségét a komolysága adja, melynek három alappillére:
Intelligencia, Bizalom, Tisztelet.
Igazából azt sem értem, hogy alá/fölérendelt viszony alkalmi szinten hogyan tud működni, hiszen a bizalmat elnyerni lehetetlen egyetlen játék alkalmával. Élményt szerezni és adni lehetséges, az új mindig izgalmas, de a magasabb rendű célok eléréséhez nem megfelelő eszköz az egyszeri, alkalmi kapcsolat.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-45 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Chains, Collar, Dildos, Domination, Fisting, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Photo shooting, Punishment, Sadism, Slaps, Spanking, Stocks, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Fitness, Soccer, Swimming pool, Winter sports