ChrisHU - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » ChrisHU - Dominant Male
Viewed: 5949x
ChrisHU
33 years old, Dominant Gay Male, 178 cm
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 4 days ago
Registration time: 2018. 03. 24. 08:44
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 1
Kezdeném a fontosabb dolgokkal, amiket aztán még kifejtek lejjebb, de vannak, akik nem szeretnek/nem tudnak/nem akarnak olvasni. Szóval nekik itt a kivonat:

UPDATE: Mivel 100ból 1 ember az, aki ezt valóban akarja, komolyan gondolja, ezért kezdjük eképpen: (1. verzió) Érdekellek? Írj rám. Előtte nyisd meg az albumod, hogy megnézhesselek. (2. verzió) kint van a mailcímmem, ha nincs is itt leveled, akkor írj ott. Képet kérés nélkül csatolj. És is fogom ezeket viszonozni kérés nélkül is. Ha itt írsz adj egy elérhetőséget is (viber, whatsapp, vagy a kőkorszaki e-mail)
Belefáradtam, hogy chatelgetünk, de senki nem mer a tettek mezejére lépni, pedig minden adott hozzá. Így kérem olyanok jelentkezzenek innen kezdve, akik hajlandóak is 1-2-3 nap alatt valamit produkálni. Nekem is véges az energiám, és nem akarom felesleges csevegésekbe ölni.

###kivonat###
A kapcsolati adatoknál ott az email címem. Ha érdekellek írj rá, küldj képet és beszélünk (profilod linkjével egyetemben), aztán ha van érdeklődés viberen folytassuk.
A profilképeken/galériában nem én vagyok. Csak kedvcsináló, nagyjából láthatod milyen srácok az eseteim, mik tetszenek. Érdemes megnézni, sok időt elcsesztem a válogatással. :)
Kizárólag 26-28 környékéig keresek. A twink kategória foglalkoztat. Akadhat kivétel.
Aktív vagyok. Leginkább uni/passzív srácot keresek. Dugáscentrikus vagyok... a szopatás nálam csak előjáték.
Minőségi együttlétet keresek minőségi szex mellett. Nincs bdsm szex nélkül (néha teszek kivételt).
Nem kizárólag a szexualitás és a BDSM az életem. 110%ig el tudok képzelni hosszútávú kapcsolatot (eddig is abban éltem), aminek a BDSM szerves része.
Írj, ha akarsz valamit. Kicsit legyél türelemmel, fogok válaszolni!
Vannak eszközeim! Elég sok minden! Kicsit eszközmániás lettem. :)
Kezdők és haladók is jelentkezhetnek!
A diszkréció természetes és alap!!! Helyem van!
Ha csak ÍGÉRGETŐ kamus, majd holnapután ráérek, de aztén hirtelen mégsem típus vagy, annyival tisztelj meg, hogy ne rabold az időm.
###kivonat###

Viszonylag új vagyok ezen a területen, pár hónapja merültem el benne elég rendesen. Férfias domként keresem alkalmi vagy állandó subom/szolgám.

Mindenképpen a fiatalabb korosztály a bejövős, és azon belül is a vékony vagy sportos - izmos srácok. Hatalmas előny, ha mazo vagy valamilyen szinten.
Én átlagos-sportos alkatnak mondanám magam. Férfias vagyok. :)

Hogy pontosan mit is keresek... inkább mit nem: nem vonzanak a véres, maradandó sérülést hagyó vagy éppen a (túl) piszkos dolgok. Ha erre vágysz nem én vagyok az embered. De akkor sem, ha azt várod, hogy mondjam el lépésenként, mit tennék veled. A sub-om vagy, azt teszek amit akarok/jónak látok.
Eléggé sok - minőségi - eszközöm van a játékhoz, és a kellő változatossághoz.

Természetesen előre beszéljük meg, hogy neked mi fér bele? Csak el akarod magad seggeltetni? Vagy hol a határ? Megbeszéljük, és a határvonalig bármi megtörténhet. Felette pedig semmi. Megbízhatónak tartom magam, és a felállástól eltekintve sem fogok olyat tenni veled, amit nem akarsz. Ebben dönthetsz: ha úgy akarod, akkor van STOP szó is.

Nem szex nélküli játszadozást keresek (néha előfordulhat, hogy bevállalok ilyet is). A szex fontos. Szeretek szopatni, torkoztatni, de dugáscentrikus vagyok. Ezt vedd figyelembe. :) Azt is, hogy nagy.

Amit erről az egészről gondolok: A hűséget hálával, az odaadást figyelmességgel viszonzom. Az ellenszegülést vagy az ellentmondást viszont keményen büntetem! ;)

Alap a nevelés és irányítás és a te kiszolgáltatottságod.
A subom az esetek túlnyomó többségében erényövvel rendelkezik (vagy fog rendelkezni), melynek kódját vagy kulcsát én őrzöm.

Alkalmi kaland is szóba jöhet, de a tartósabb dolgok jobban érdekelnek. Az optimális az lenne, ha lenne egy fix állandó subom.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Írj nyugodtan! Ha nincs kép a profilodban, akkor az első üzenethez csatolj.

Az egészség fontos. Elvárom, hogy az legyél, ahogy én is az vagyok. De attól, mert nem jársz szűrésre, még nem leszel egészséges. Le kell írni, de a tisztaság - ápoltság is elvárt és alap dolog!

#####LISTA#####
Sokan kérdezik mi jönne be? Nos. Többek között, és nem kizárólag:
- kemény szopatás, szájbabaszás, mélytorkozás
- kemény és hosszú baszás (akár lefogva, lebilincselve, megkötözve...stb.)
- kötözés (kötéllel, bilincsekkel, nyakörvvel, ragasztószalaggal... stb.)
- fegyelmezés (elseggelés, pofozás, fojtogatás, szikra fegyelmező pálcával, kézzel, nádpálcával, lovaglópálcával...stb.)
- csipeszek (testre, bimbóra, akárhova)
- ujjazás, dildók, plugok, fist
- cumcontroll, postcumtourture, CBT (akár keményen is!), légzéskontroll (kézzel, maszkkal)
- elektro szex
- puppy, puppy play (PUPPYK, HOL VAGYTOK???) nevelés, irányítás, állatként kezelés
- eszközök (erényöv(!), szájpecek, elektro nyakörv, maszkok, sounding, magic wand, medical cuccok, vibrátor... stb.)
- Ha állandó leszel, akkor lehet szó a saját köcsöggé, szolgává nevelésről.
- néha, ha olyan kedvem van, és te is olyan vagy... akkor van pár fasza cipőm-zoknim-lábam ;)
- ...

A fenti lista szabadon bővíthető. És természetesen semmi sem kötelező jellegű róla. Irj, dumáljunk!

Korosztályon kívüliek, max közös megegyezéssel.

Whatsuppon elérsz a hetven háromtizenkettő nullakettő nullakettőn.

Partner

Singles
Fetisist Male, Submissive Male, Uncertain Male, Switch Male

Age: 18-28 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Needle, Role playing

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Dildos, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Enema, Film, Fisting, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Punishment, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, concerts, Cooking, Fitness, Get to know, Internet, Movie, Party, Play, Restaurant, Shopping, Swimming pool, Talking, Theater, TV

Music

Alternative, Disco, Drum'n'bass, Hip-hop, House, Musical, Pop, Punk, Rock

Movies

Action, Adventure, Comedy, Crimi, documentary, Drama, Family movie, Fantasy, Horror, Musical, Reality show, Romantical, Sci-fi, Series, Sex/porn, Thriller