Carlos92 - Dominant Male

2
All BDSM partners » Doms, Masters » Carlos92 - Dominant Male
Carlos92
25 years old, Dominant Male, 183 cm, 78 kg
Residency: Hungary, Budapest, Bp
Last login: 07. 10. 13:05
Registration time: 2016. 01. 10. 17:58
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Update#1: Engem is meglep hogy a hölgyek mellett férfiaktól is kapok levelet időnként...Ezúton kihangsúlyoznám hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG NŐK érdekelnek!!! Ha amúgy nem lenne egyértelmű ;)

Szia!

Az a helyzet, hogy teljesen véletlenül bukkantam az oldalra keresgélés közben, de egyből úgymond 'horogra akadtam' (mint ahogy gondolom sokan mások is). Nem kellett sokat gondolkodnom a regisztráción viszont hogy ide mit írjak azon már egy kicsit többet. Az érdeklődési körnek adható opcióm egyértelmű viszont 95%-ban igaz "csak". Nagyon ritkán előfordul, hogy az alárendelt oldalon is el tudom magam képzelni, de gyakorlatban tapasztalni még csak a domináns oldalam tudtam illetve nem volt meg alkalmam együtt lenni olyan nővel aki elő tudta volna hozni ezt belőlem. Minek után elsősorban (rövidebb vagy hosszabb távú) alkalmi kapcsolatot keresek ez még fontos lehet, mert abban a korban érzem magam amikor szeretném kiélni minden vágyam kötetlenül ;) Szerintem amúgy is sokkal több mindent tud megvalósítani az a pár aki kötetlenül van együtt csak az élvezet céljából.

A vágyaim listája elég hosszú. Van sok minden amit már kipróbáltam, imádtam és szívesen ismételném csak éppen mondjuk egy új partnerrel. Viszont sok minden van még amit szeretnék de nem volt alkalmam megvalósítani(pl a másik oldalon is legalább egyszer szeretnék lenni).
A fenekelés az egyértelmű kedvencem, ez valószínűleg abból ered, hogy seggmániás vagyok :D de ez csak egy morzsája az egésznek ami tűzbe hoz. Imádom az élvezettől és fájdalomtól vegyes sikolyt, nyögést, zihálást de még a légzését is a nőnek együttlét közben. Nem csípem viszont ha ezt tudja a partnerem és rájátszik vagy ilyesmi.

Egyéb iránt nyitott vagyok kb bármire a bdsm-en belül és azon kívül is annak gondolom magam. Az ismerkedésben is a nyitottság jellemez HA valakiben látok fantáziát ;)

Partner

Singles
Submissive Female, Switch Female

Age: 18-38 year
Weight: 45-70 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Bite, Breast torture, Candle, Chains, Chinese ball, Collar, Dildos, Fisting, Latex, Leather, Massage, Other tools, Slaps, Tweak

Maybe

Closure, Dirty talk, Public sex, Shaving

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bondage, Breath controll, Domination, Electrosex, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Mazochism, Nippers, Oral sex (receive), Pain, Punishment, Role playing, Sadism, Spanking, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Fitness, Get to know, Swimming pool

Music

Disco, Electronic, Gangsta rap, Goa, Hip-hop, House, Latin, Rap

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, documentary, Historical, Series, Sex/porn, War

Books

Adventure, Entertainment, Erotical, History, Sport