Bujasag - Dominant Male

3
All BDSM partners » Doms, Masters » Bujasag - Dominant Male
Bujasag
37 years old, Dominant Male, 180 cm, 92 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2013. 04. 22. 17:10
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Sziasztok!
Egyedülálló, sportos férfiként, csinos, igényes, inteligens,normális hozzáállású lányokat, nőket, párokat és biszex párokat keresek kellemes buja együttlétekre.
Számomra fontos a szikra, a szenvedély, a forró csókok, bár igaz nem vetem meg söt egyáltalán nincs ellenmre a tabumentesebb gátlástalan sex sem. Elég széles a skála, sokminden érdekel izgalomba hoz olykor bdsm ,bi, akár egész perverz gátlástalan dolgok. Nincs konkét elképzelés vagy elöre koreográfia sokmindenre nyitott vagyok ha látom érzem hogy a minden felet felizgtja.
Szituáció és partnerfüggő ki mit hoz vált ki a másikból. Nem mindenáron, és nem bárkit keresek hanem olyan partnereket , akik valóban komolyan gondolják, hogy változatosabbá szeretnék tenni a szexuális életüket. Akik nyíltak és szívesen találkoznának egy normális, igényes, sportos férfival.

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Bite, Humiliation, Vacuum

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bondage, Dildos, Fisting, Gangbang, Massage, Masturbation, Milking, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Prostate massage, Stocks, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Fitness, Reading

Movies

Action, Adventure, documentary, Fantasy, Sci-fi, Sex/porn, Thriller, War