Bondage006 - Fetisist Female

254
All BDSM partners » Fetishists » Bondage006 - Fetisist Female
Bondage006
24 years old, Fetisist Female, 165 cm
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 8 hours ago
Registration time: 2016. 03. 15. 20:38
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.61 Point(s) (23 Rate)
Légy üdvözölve az oldalamon!Mivel mindenki változik,még én is; s mivel sokan lusták végig olvasni, ezért az adatlapom eszerint formálom.
Így hát újítsunk:

LUSTÁKNAK:

Önjellemzés tőszavakban:

Szintén lusta,ha kell kreatív,állat pláne kutyák kedvelője,vers és műkedvelő,165 cm cukiság,szélsőséges/végletek embere,korához képest tapasztalt,cserfes,pimasz,álmában üvöltő,depresszióra hajlamos,céltudatos,nem egyszerű eset,rebellis,NEM SUB,NEM DOMINA...FETISISZTA!.

Vágyak/fétisek (Szintén tőszavakban)
Intelligencia,lekorlátozódás(kötél,fólia,ragasztók)[Megleptelek,ugye? :)],szakáll,kezek.

/Igen,most ennyi csak.../

A KEREKEBB MONDATOK KEDVELŐINEK:

A művészet elkápráztat, s lenyűgöz. Számomra a kötél szintén művészet,egy kis érzelmiséggel keverve. Nem arra vágyom, hogy valaki vörösre verje a testem minden zugát, s még csak nem is egy zsarnok lelkifoglya akarok lenni. Velem rossz lóra tesznek azok akiknek ennyiben merül ki a BDSM. Nem vállalok felelősséget önmagamért, a szavaimért; számíts arra, hogy őszinte ember vagyok. Az őszinteség meg ugye általában bunkóság. Egy vérbeli bunkó vagyok, de legalább tiszta a lelkiismeretem, s kevés dolgot bánok meg igazán. Éppen ezért, ha én elnézést/bocsánatot kérek, és még komolyan is gondolom akkor örülhetsz,nem csinálom gyakran.
Van egy kiskutyám. Ő amíg kísér utamon az első lesz az életemben. Ő a tökéletes lélek és viselkedéstükröm, vérbeli cukiság keverve mérhetetlen bunkósággal. Ismerem Őt, s Ő is engem; ne akard túlszárnyalni...nem.fog menni!
Amúgy egy budapesti állatvédő szervezettől fogadtam be, ahol nem puszira adják ki a kutyákat,csak erős szerelem kialakulásakor. A kis mócsing 3 hónapos volt kb, és élből puszit osztott és nyakba ugrott. Szóval életem második legjobb sikersztorija volt ez.
Határozottan amúgy szabadságkedvelő vagyok. Nem hiszek a nyakörvekben, se a pórázakban, a láncokban; bár ettől még monogámia-kedvelőnek vallom magam.
Igen, ha Te is arra gondolsz amire én...lekorlátozódni szeret, s mégis szabadságra vágyik?! Ellentétes személyiségnek nevezik.
Említettem már, hogy lusta vagyok...? Na akkor majd most:
Lusta vagyok, és jelenleg ennyit írtam. :)

ISMERŐSNEK JELÖLÉS CSAK SZEMÉLYES KONTAKT UTÁN!


Pár dolog amit itt hagytam a régi adatlapomról:


Az oldalon jártam már korábban.

Nem vagyok domina, nem is szándékozom azzá válni. Senki kedvéért sem.

Sajnálatos módon,mint utólag kiderült...súlyos képfetisizmussal is küzdök. Az én hibám,szeretem tudni kivel beszélek. ;)

Na meg a bókokat is imádom, főleg, ha ilyen:
"mindenki eléd fekszik, nagyságod előtt hajbókol mindenki.Mindenre hatással vagy,hozzád igazodik a régi idők emberének napja. veled kel, fekszik, alszik :)"
"Nézd, marha jó fej vagy az tuti, de ezt már tudtam, attól, hogy az esetek 90%-ában kussban vagyok itt, de olvasni tudok. Szépnek is szép, tudom, mert volt arcos profilképed, emlékszem ám. És ÉN soha nem állítottam, hogy nem vagy jó csaj, ezzel a kijelentéssel nem is tudok mit kezdeni."


A hatos jelentése ComeAsyou szerint:
"ez már a hatodik életed; hatodjára regisztráltál, hat-ványozottan utal a nick első felére; te vagy James Bond apai nagyanyja; a telefonszámod kezdted írni az ország előhívóval..."

Az +36, de a kutyát nem érdekli! :)

:D

Ja...s a múmiák szexik!

Nem vágyom a felszínességre,a felszínes emberekre. Hiába egy szextárskereső is az oldal, ezen funkciójával nem kívánok élni. Ha a szavak mögötti embert óhajtod megismerni készülj fel a pokolra, de tán megéri. :)

Ha chaten vagyok nem akarok privát beszélgetést folytatni, ha álmaim lovagja vagy akkor se!

Gyerekszáj,avagy sem? Gáz magamtól idézni? Sebaj,megteszem!
"Olyan pasi kell aki ha nyal woodstockba repít! A szakállától prémem lesz, s szárnyalok a nyelvei csapkodásának közepette!"
:'))
Nem magamtól idézés, de itt válaszolok rá:
"Mert a felszínességed tárgyait egyszerű megszerezni! Nem kell hozzá semmi, csak kötél/bilincs/fólia/ragasz...kinek mi áll a rendelkezésére. Így biztos százával jelennek meg az új látogatóid akik nem akarnak Téged, az egész mivoltod, csak használni akarnak!
Persze nem ítéllek el ha erre van szükséged!"
Nem erre van szükségem, nem ezt akarom. Így kérem akik ilyen szándékkal keresnének, ne keressenek!

-

Igazából nem keresek, de számomra az ideális férfi ilyen:
Ha azt mondom a kékre, hogy piros akkor bólogat rá, hogy az valóban piros. Aki csak a monogámiát tudja elképzelni, akiben nem kell kételkednem egy percig sem. Akinek minden szava megbízhatóságot sugároz. Aki konfliktust kerül. Aki feltétel nélkül szeret. Aki alkalmazkodik, és nem menekül el, ha épp rá támaszkodok lelkileg.
Nem könnyű velem, inkább kibaszott nehéz,de legalább őszinte vagyok!

-

Köszönöm, hogy végigolvastad az adatlapom és köszönöm, hogy benéztél!

Partner

Age: -30 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure

Spoken languages

Hungarian

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Bowling, Cooking, Internet, Play, Restaurant, Talking, Theater

Music

Alternative, Heavy metal, Punk, Rock, Rock'n'roll, ska

Movies

Anime, Comedy, Family movie, Horror, Romantical, Series, Tale