Bonca - Uncertain Male

All BDSM partners » Unsure » Bonca - Uncertain Male
Bonca
41 years old, Uncertain Male, 185 cm, 95 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2 hours ago
Registration time: 8 hours ago
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdv!
Első körben kiemelném, hogy nem vagyok független, így jelenleg csupán diszkrét, kötetlen játékra invitállak! Ennek fényében nem gond, sőt előny, ha te sem vagy független, persze feltételnek azért nem feltétel.
Nem ragaszkodom az átlag által favorizált szokásokhoz, nem várom el, hogy ismeretlenül magázva szólíts meg, nem tagadom meg a nyalás élvezetét magamtól, csak mert az nem szokás az Uraknál, kedvem lelem benne, ez van, stb.
Nem aggatnék magamra titulusokat, mint Dom, Mester...
Szimplán domináns, irányító személyiség vagyok, végtelenül öntörvényű, antiszociális, otthonülő típus, mondhatni afféle magánakvaló ember, a kétszemélyes programokat preferálom leginkább, ez általánosságban igaz. Sok kapcsolatomban voltak s vannak (soft) BDSM elemek, azonban kimondottan tapasztaltnak nem mondanám magam, sőt, sokkal inkább úgy fogalmaznék, hogy több minden érdekel, mint amiben részem volt. Ennek tükrében az sem zavar, ha partneremként magad is e világ megismerésének kezdetén jársz, sőt, talán még ideális is volna, így türelmetlenség egyikünk részéről sem merülhetne fel a másikkal kapcsolatban. Kimondott célom elmélyülni kötözési technikákban, így nem árt ha ez irányban érdekelt vagy.
Orális fixáció nem volna hátrány, sőt, ha inkább a játék részre koncentrálnál magad is, akár aktus nélkül, az is belefér jelenlegi elképzeléseim körébe, csak orális élményekkel koronázva. Persze nem sértődöm meg ha nem állítunk efféle korlátokat, s nyitott vagy anális élvezetekre is mondjuk...
Mindezek tükrében az sem lenne gond, ha te jelentkeznél, sablon leveleket nem küldözgetek, ugyanakkor nem független mivoltomból adódóan, nyilván sokak alapvetően nem engem keresnek, sőt maximálisan elzárkóznak egy ilyen jellegű viszonytól, ezt viszont csak néhányan tüntetik fel kategorikusan adatlapjukon, így nagyobb eséllyel találjuk meg egymást, ha írsz, amennyiben az alap felállás megfelel, bár tudom ez sem mindenkinek fér bele a "szabályok" szerint!
Kissé terjedelmesre sikeredett, ez nem ritka esetemben

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Closure, Gangbang, Piss, Prostate massage, Public sex

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bite, Bondage, Breath controll, Collar, Domination, Humiliation, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Photo shooting, Punishment, Spanking

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Cooking

Music

Heavy metal, Reggae, Rock, Rock'n'roll

Movies

Action, Comedy, Historical, Sex/porn

Books

Novel