Blondie26 - Dominant, Fetisist, Sadist Female

All BDSM partners » Dominas, Mistresses » Blondie26 - Dominant, Fetisist, Sadist Female
Viewed: 10739x
Blondie26
26 years old, Dominant, Fetisist, Sadist Hetero Female, 169 cm, 55 kg
Residency: Hungary, Budapest, VII. kerület
Last login: 02. 21. 15:21
Registration time: 2023. 10. 05. 20:05
Pro
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 4
Nagyravágyó egyetemista lány vagyok, neked csak Úrnő. Nem olyan rég fogtam” az első szolgámat, és nagyon élvezem, hogy ilyen hatással vagyok a bétább (szánalmasabb) pasikra. Rengeteg elképzelésem van még, amit meg akarok valósítani. Ne tévesszen meg a visszafogott diáklány álcám”, a szomszéd lány külső perverz titkokat rejt.

Két dolog tölt fel: ha elérem, hogy egy szolga fizikailag szenvedjen vagy megszégyenüljön a megalázottságtól, illetve a pénz. Borzongat a gyönyör, amikor egyszerűen csak elveszem a pénzed, mert egy gyenge akaratú, béna lúzer vagy, én pedig egy fenséges Úrnő, akinek hatalma van a szánalmas farkad, a tested többi része és az agyad felett.

A meglévő csicskám mellé jelenleg epizódszereplőket keresek.

Epizódszereplőként a nevedre sem leszek kíváncsi. Csak egy nevetséges mellékszereplője leszel az egyik sztorimnak, amit a barátnőimnek mesélek borozgatás közben.

Az alábbi jelenetekre lehet jelentkezni (folyamatosan bővül):

- Találkozunk egy forgalmas helyen. Méltóképp üdvözölsz, majd kapsz 2 nagy pofont (tényleg szeretek fájdalmat okozni, úgyhogy nem fogom vissza magam), ha olyan kedvem van, akkor egy harmadik vagy negyedik is elcsattan. Aztán elküldelek, te pedig eltakarodsz.
Pluszpont, ha olyan helyszínen vállalod be, ahol kínos a jelenet. Mozi jegypénztárnál, ruhaüzletben, színházban, stb. Ebben az esetben én viharzok el a pofon után, te pedig ott maradsz még pár percig megszégyenülve.

- Tökönrúgás. Ugyanúgy találkozunk valahol, méltóképp üdvözölsz, csak nem pofont kapsz, hanem tökönrúgást. Olyat akarok rúgni, hogy megrogyj. Ha tényleg a földön görnyedeznél, miközben otthagylak, az tetszene legjobban.

- Elviszel a pedisemhez, majd a kezelés alatt végig ott ülsz a lábam mellett, és kussolsz. Közben én teljesen nyíltan el fogom mondani a pedisnek, hogy ki vagy. Egy lábimádó perverz csicska, aki annyira oda van a lábaimért, hogy rimánkodott a lehetőségért, hogy fizethesse a pedimet.
Alig várom a pedisem arcát, ahogy meglepődve, szánakozva rád néz utána. Nem tud róla, hogy csicskáim vannak.

- Elmegyünk közösen bevásárolni. Cipeled a kosarat, én pedig pakolom bele a cuccokat. A végén fizetsz. Aztán szevesz 😀
(erre heti szinten van lehetőség)

- Elmegyünk vásárolni. Te adod a lábamra a cipőt, te hordod a próbafülkéhez a ruhát. Nyilván ez kicsit nagyobb összeget igényel, de több időt is tölthetsz velem. A plázában mögöttem, lehajtott fejjel kullogsz, és hallgatod a cipőm kopogását.

- Elmegyünk kávézni, méltóképp üdvözölsz, én pedig beleköpök a csészédbe. Amíg elszürcsölöd, beszélgethetünk.

- Egy kicsit gonoszabb kávézás. Beülünk a kávézóba, méltóképp üdvözölsz, majd megkapod a poharadba az alfámmal használt óvszer tartalmát. Amíg elszürcsölöd, beszélgethetünk :D

- Kulcsőrzés. Erényövbe zárod a szánalmas farkad. Találkozunk a plázában, méltóképp üdvözölsz, és átadod a kulcsot. Utána minden este írsz egy rövid levelet, hogy milyen érzés bezárva lenni, én pedig ha van kedvem, válaszolok. Egy héttel később újra találkozunk. Te méltóképp üdvözölsz, én pedig eldöntöm, hogy kapsz-e 5 percet a kulccsal az egyik próbafülkébe, vagy elhalasztjuk egy héttel a megkönnyebbülést. Ha mégis engedélyezem, akkor a bokaláncomról neked kell lefűznöd és visszaraknod a kulcsot. Csak szurkolj, hogy a jó bokaláncot adassam magamra a személyes csicskámmal aznap reggel 😀

- Hamutál. Találkozunk az utcán, te átnyújtod az általam kiválasztott doboz cigit és méltóképp üdvözölsz, majd kinyújtod a tenyered, hogy a hamutálam legyél, amíg egy szállal elszívok. Amíg cigizek, áradozhatsz róla, hogy mekkora megtiszteltetés számodra, hogy a hamutálam lehetsz. Aztán szevasz!

Virtuális szolgálat:

Ez elsőre eszembe sem jutott. Alapból nagyon szánalmas, hogy csicska akarsz lenni, de az milyen szánalmas, hogy még erre sem találsz megfelelő Nőt a való életben, hogy kiszolgálhasd személyesen. Mindegy. Én szívesen nevetek egy jót azon, hogy online megalázkodsz, teljesítesz néhány fájdalmas, nyomorúságos parancsot, stb.

Azt tartsd észben, hogyha online játszunk, az miattad van, és nem azért, mert Én ne mernék személyesen találkozni és megalázni téged

Tarts észben, hogy nem véletlen jelöltem anyagiasnak a profilomat! A leveled tárgy vagy "epizódszereplő" vagy "virtuális szolga" legyen, különben nem olvasom el!

Spoken languages

Hungarian