BlackLilith - Submissive Female

37
All BDSM partners » Slavegirls » BlackLilith - Submissive Female
BlackLilith
28 years old, Submissive Female, 167 cm, 50 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 03. 06. 18:00
Registration time: 2015. 05. 17. 19:36
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 1.00 Point(s) (1 Rate)
Kedves Ismerős Ismeretlen,

Bár nem vagyok híve a megalapozatlan önfeltárásnak, ezen oldal mégis megkövetel néhány, a másoktól való elkülöníthetőségem érdekében végzett specifikum-feltárást..

Az alá-fölé rendelt viszonyoknak izgató az egyszerű és letisztult durvasága, de mégis sokkal inkább vonz annak sajátos és roppant speciális pszichológiája .., mely (véleményem szerint) sokkal árnyaltabb és szerteágazóbb, mint bármelyik másik ágazat.. A szexualitás ezen részében egyszerre van jelen a legtöbb olyan fogalom, ami (szerencsémre, vagy szerencsétlenségemre..) leginkábbb determinálja, s leírja sajátos karakterisztikám: az érzéketlenség a mérhetetlen érzékiséggel, a hidegség a szenvedéllyel, brutalitás az érzékeny lelkiséggel.. fájdalom a gyönyörrel..

Mindehhez pedig hozzájárul az egyik legfontosabb: a kontroll érzése, illetve annak teljes feladása...
A “normál életben” akkor érzem biztonságban magam, amikor az én kezemben a kontroll.. az ösztönök világában viszont szükségem van rá, hogy ezt egy arra alkalmas személy (hosszas küzdelmek után..) kitépje a kezemből..ettől a pillanattól tudok ugyanis felnézni és tisztelni.


Rólam: sportos, vékony, dekoratív, fehérbőrű, zöld szemű, szőke, céltudatos, jó önismerettel rendelkező, hideg, mégis árnyaltan érzékeny lány vagyok, akibe olyan ambivalenciák és érzelmi-szexuális étvágy szorult, mint 3 másikba együttvéve..mindemellett pedig kiemelkedően fontos a kifinomult intelligencia, hiszen anélkül a szexualitás egyik aspektusát sem lehet megfelelően minőségin, sem pikánsan megélni.

Személyiségem tehát semmiképp sem mondható harmonikusnak, s könnyen kiismerhetőnek. Ahhoz pedig, hogy valaki áttörje a(z amúgy roppant módon kiépített) önkontrollom, egy nálam sokkalta erősebb egyénre van szükségem.. Olyanra, aki pontosan tudja, mikor van szükség kötélre.. és mikor gyengéd suttogásra..

A különleges, nem sablonos, intelligens, sötét, szuggesztív tekintetű, analitikus beállítottságú, jó megfigyelőkészséggel, mérhetetlen szenzitivitással, árnyalt lelkivilággal megáldott “fura” karakterű férfiak és nők vonzanak, akik nem “illenek bele” semmilyen “sorba”..

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male

Age: 25-39 year
Height: 180-200 cm
Weight: 75-120 kg

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Bite, Blood, Bondage, Breath controll, Candle, Chains, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Fire, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Mazochism, Oral sex (give), Oral sex (receive), Pain, Pens, Public sex, Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Tweak, Vibrators

Interests outside of BDSM

Music

Alternative, Drum'n'bass, Electronic, Goa, goth, Rock, techno