Berszolga - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » Berszolga - Submissive Male
Berszolga
30 years old, Submissive Male, 170 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Hajdú-Bihar, Biharkeresztes
Last login: 2016. 06. 12. 17:56
Registration time: 2015. 02. 15. 08:05
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Hello, gondoltál már arra, hogy amikor úgy tartja kedved fellépj az internetre és rendelj magadnak egy szolgát?Vagy a születésnapi bulidat feldobd azzal, hogy rendelsz magadnak egy szolgát?Vagy esetleg a leánybúcsúdon nem vetkőzősfiúra hanem egy szolgára vágynál inkább, akit barátnőiddel kihasználhatsz?
Ha igen akkor most itt a lehetőség!Írj, megbeszéljük hogy mit szeretnél, mire gondoltál, és házhoz jön hozzád a Te bérszolgád.
Szinte bármit lehet amit csak a fantáziád megenged, de a lehetőségekről lejjebb olvashatsz.Saját ötletekre is nyitott vagyok.
Kedvenceim közé tartozik a facesitting, aranyeső, kényszerfrancia, de számomra a Te parancsod a legfontosabb, én csak másodlagos vagyok.
Ami kizárt az a brutalitás, CBT, medical,ballbusting, herekínzás,kaki...
Kizárólag hölgyek jelentkezzenek, korhatár nincs! :)

Spoken languages

English, Hungarian, Romanian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bondage, Boot fetish, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Diaper, Dildos, Dirty talk, Domination, Feeding, Film, Foiling, Foot worship, High heels, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Menstruation, Milking, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Vacuum, Vibrators, Whip