Benesw - Switch Male

1
All BDSM partners » Switches » Benesw - Switch Male
Benesw
22 years old, Switch Male, 178 cm, 76 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 2 days ago
Registration time: 2016. 04. 25. 09:40
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözöllek!

Független egyetemista vagyok, azért regisztráltam, hogy hasonló fantáziájú emberekkel beszélgessek, elsősorban nőkkel. Van némi tapasztalatom, de sok dolgot kipróbálnék, amire eddig nem volt alkalmam.

Én és az elképzeléseim:

Száraz adatok: 21 éves vagyok, 178 cm magas és 76 kg. Sportos alkatom van, 11 éve rendszeresen sportolok. Csontos arcom van határozott vonásokkal.
Mint már írtam egyetemre járok, emellett dolgozom, ezen okok miatt nem sok a szabadidőm, de akad. Ilyenkor vagy sportolok, vagy Budapest különböző helyein különböző módon szórakozom. Sokszor eszembe jutott, hogy BDSM partira menjek, de eddig még nem voltam, egyszer majd biztosan leszek.

A BDSM-ben a kiszolgáltatottság és az enyhébb SM érdekel, mindkét szerepben. Ha választanom kéne melyik oldal vonz jobban, nem tudnék választani. Számomra ez nem egy 0-24 életforma, csupán "éjszaka" vágyom ilyesmire, "nappal" a társadalom által normálisnak ítélt életet élem.

Beszélgetni szívesen beszélgetek bárkivel, partner keresés céljából csak nők érdekelnek.

B.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-21 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Doctor fetish, Electrosex, Needle, Prostate massage, Vacuum

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Candle, CBT, Enema, Massage, Mazochism, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Sadism