Bella - Submissive Female

All BDSM partners » Slavegirls » Bella - Submissive Female
Viewed: 8919x
Bella
39 years old, Submissive Hetero Female, 156 cm, 62 kg
Residency: Germany, Niedersachsen
Last login: 04. 09. 21:11
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 9
Talán mégis léteznek csodák? Azt hiszem ideje lenne picit hinnem bennük. Esélytelen volt. A világ végén... És most mégis. Boldog vagyok. Szerelmes. És végre sub. Boldoggá akarom tenni. Mindent megadni, amit csak egy nő, egy sub megadhat. Kérés nélkül. Ez a vágyam.
Köszönöm, hogy vagy nekem. Gazdám.

-

Nehéz igazán megfogalmazni, miért is vagyok még mindig ezen az oldalon. Talán még mindig hiszek a csodákban. Legalábbis adok egy esélyt, hogy velem történjen meg.
Submisszívként regisztráltam, bár őszintén szólva, egyre kevésbé érzem magaménak ezt a kategóriát. Azonban még mindig ez az a kategória, amibe leginkább bele tudom magam pakolni.
Alapvetően egy domináns FÉRFIt keresek, aki nem a kisebbségi komplexusát akarja levezetni rajtam, hanem az alaptermészetének része a dominancia. Számára nem egy felvehető szerep, hanem a lénye része.
Olyan férfit, akit nem az érdekel, hogy mi volt a legkeményebb büntetésem. Hisz nem a fizikai megpróbáltatás a legnagyobb fájdalom. Olykor sokkal elviselhetetlenebb egy ki nem mondott szó vagy akár egy tekintet. Az a tudat, hogy a FÉRFInak csalódást okoztam.
Subként nem az a vágyam, hogy megkötözzenek, csipeszeket tegyenek rám, megalázzanak, vagy csíkosra verjenek. Csak egyetlen vágyam van. Azt a domináns férfit, akit elfogadok magam fölött, boldoggá tegyem. Ha ahhoz az kell, hogy az ágyhoz kössön, akkor számomra az lesz a legnagyobb élvezet.

Egy kedves ismerősöm írta rólam:
"Amire te vágysz, az az igazi férfi, aki erős, határozott és birtokolja nőjét. Ilyen kevés van. Amikor levetheted az önálló döntéshozatal terhét, mert tudod, hogy biztonságban vagy és a férfi meghozta a számodra legjobb döntést, mert szeret téged. Szeret, mert kielégíted, ezért kielégít téged. Kifeszít lelkileg, testileg. Kitölt téged. Annyira feszít a lelkedben a gátadban, hogy már fáj. Éppen ezt élvezed. Ezért szereted és tiszteled őt, mert fáj, de mivel erre vágysz, ezért nem bánod, még többet akarsz adni neki és ő erre igényt is tart. Kitágítja a lehetőségeidet, a testedet..."

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Piercing

Maybe

Doctor fetish, Enema, Shaving

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Chastity belt, Chinese ball, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Electrosex, Fisting, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocks, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Archery, Computer, concerts, Cooking, Gardening, Horseriding, Internet, Play, Reading, Science, Talking, Tennis, Winter sports

Music

Classical, goth, Heavy metal, Musical, Rock

Movies

Drama, Fantasy, Musical, Series, Sex/porn, Tale, Thriller

Books

Adventure, Entertainment, Erotical, Health, Journals/magazines, Novel, Scientific, Youth