Bela75 - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Bela75 - Dominant Male
Bela75
42 years old, Dominant Male, 186 cm, 91 kg
Residency: Hungary, Pest
Last login: 2016. 08. 25. 15:37
Registration time: 2016. 01. 25. 13:07
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Kedves Látogató, köszönöm, hogy bekukkantottál és megnézted a profilomat.

Az idő a legdrágább kincsünk, így mielőtt feleslegesen tovább olvasnád bemutatkozó soraimat, szeretném elmondani, hogy nem vagyok független: jelenleg - bár részemről már lélekben lezárulni látszódóan, de egyelőre - házasságban élek, és nem tudom, hogy ez a helyzet mikor változik.

Ha már itt tartasz az olvasásban, akkor vagy nagyon sok szabadidővel rendelkező és kíváncsi hölgy vagy, vagy (és ez a számomra jobbik eset) fentiek nem számítanak Neked, vagy (és ez a legjobbik lehetőség, amit remélni merek) lázba hoz a gondolat, hogy osztoznod kell valakin.

Egy olyan odaadó hölgyet keresek, aki szereti, ha udvarolnak és teszik a szépet neki, aki szereti, ha egy férfi nőként bánik vele, aki szereti, ha gondjait megoszthatja egy társsal, egy olyannal, aki meg is hallgatja, aki figyel rá. És egy olyan nőt aki szereti azt, hogy amikor már a legjobb, akkor bizony éles fogakkal harapnak a belé.

Mindezért cserébe nem kérnék sokat, csak teljes elfogadást és odaadó szeretetet.

Bár a belső nyilván fontosabb, de múlandó külső tulajdonságaimról is pár szó: többek szerint nem vagyok túl rossz pasi, a magyar átlaghoz viszonyítva magas vagyok, átlagos testalkattal rendelkezem, tisztaságra, ápoltságra adok (és lehetőség szerint elvárnám partneremtől is).

Talán ennyi, ami most eszembe jut, külön köszönöm, hogy idáig kitartottál az olvasásban.
üdv: B.

ui:

A végére egy segítségkérés: esetleg ismer valaki más módszert a regisztrációs díj befizetésére? Ilyen tipusú bankkártyám nincs, illetve a céges telefonról sem szívesen egyenlíteném ki ezen - egyébként csodás - oldal számláját. Valahol egy kirendeltség, ahol kp-ban ki tudnám fizetni? Vagy bármi más megoldás? Ha van ötleted, kérlek, ne rejtsd véka alá, nagy segítség lenne.

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Age: 30-40 year

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Closure

Maybe

Breath controll, Candle, Chastity belt, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Feeding, Film, Fisting, Foiling, Foot worship, Gangbang, High heels, Latex, Mask, Menstruation, Milking, Needle, Photo shooting, Piercing, Rubber

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Chains, Chinese ball, Collar, Dildos, Dirty talk, Hair pulling, Humiliation, Lingerie, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Punishment, Role playing, Sadism, Shaving, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

DIY, Fitness, Reading, Restaurant, Science, Shopping, Talking

Books

History, Scientific