Aysun - Submissive Female

15
All BDSM partners » Slavegirls » Aysun - Submissive Female
Aysun
28 years old, Submissive Female, 160 cm
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 02. 04. 18:35
Registration time: 2015. 05. 02. 22:56
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Az életben domináns, szexualitásban submisszív vagyok, néha switch vágyakkal. A BDSM-ben a dominancia/szubmisszivitás izgat, a szadó-mazó csak minimális szinten. Azt szeretném, ha szavakkal, és finom tettekkel lennék betörve. Sokat rosszalkodok, szeretek lázadni, de a kötelet nem kedvelem, inkább kézzel fogjanak le. :)

Nem szexet keresek (azt bárki tud adni), hanem párkapcsolatot. Mélyet és komolyat, ahol ténylegesen el tudunk merülni egymásban, mind lelkileg, mind szexuálisan.

Szeretek kiállításokra, színházba járni, kulturális programokon részt venni, szóval hasonlóan érett férfit keresek. Emellett nagyon szeretem a gyerekes dolgokat is, esténként játszótéren hintázni, társasjátékozni. :)

Külsőségek: Túlsúlyos vagyok, nem is kicsit, hanem nagyon. Akit ez zavar, az ne írjon. :) Képet csak annak küldök, akivel úgy érzem, hogy kialakult egy kölcsönös szimpátia.

Amennyiben megtetszettem, írj üzenetet vagy e-mailt! A flörtökkel, ismerősnek jelöléssel nem tudok mit kezdeni! (Ha alaposan végig olvastad az adatlapomat, akkor nem harapok :P) //Ha nem válaszolok itt, akkor érdemes egy e-maillel próbálkozni. :)

Partner

Singles
Dominant Male, Switch Male

Age: 22-35 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Candle, Electrosex, Knife

Maybe

24/7, Ass licking, Foot worship, Menstruation, Shaving

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Blindfolds, Breast torture, Breath controll, Chains, Chinese ball, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Fisting, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Lingerie, Massage, Masturbation, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Prostate massage, Punishment, Role playing, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Billiard, Bowling, Computer, Cooking, Dance, DIY, Get to know, Internet, Museum, Opera, Ping-pong, Play, Restaurant, Science, Shopping, Talking, Tennis, Theater

Music

Classical, Disco, Drum'n'bass, Electronic, goth, Heavy metal, Hip-hop, House, Musical, Pop, Rock, Rock'n'roll, techno

Movies

Anime, Comedy, Drama, Fantasy, Game - show, Musical, Romantical, Series, Tale

Books

Economy/business, Health