Aubrey - Uncertain Female

248
All BDSM partners » Unsure » Aubrey - Uncertain Female
Aubrey
31 years old, Uncertain Female, 170 cm, 69 kg
Residency: Hungary, Győr-Moson-Sopron, Győr
Last login: 7 hours ago
Registration time: 2015. 07. 06. 19:25
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (14 Rate)
Bizonytalan...: abban, hogy ittlétemnek van bármi értelme; és biztos abban, hogy minden aberrált, lelki sérült, kompenzáló, net huszár illuzionista kerülje adatlapom.
Komolytalan dim-domokra sem tartok igényt. Megjelenésében és személyiségében is férfias férfi képes csak rám hatással lenni.

Az oldalt keresés céljából kevésbé használom ezentúl, sem időt, sem energiát nem fektetek értelmetlen dolgokba. Ha meg olyan a személyiséged, és látunk esélyt valamire, akkor alakul a dolog. Nem levelezgetek hetekig! Összhang esetén pár nap, maximum 1-2 héten belül találkozás. Zavar a távolság? Jobban szeretsz gondolatban eljátszani minderről? Semmi baj, csak ne is kezdjünk bele. Továbbá akkor sem, ha képtelen vagy összeszedett gondolatokra. Nem fárasztom magam döcögős -félmondatos, semmitérő ismerkedéssel.


Nagyjából ennyi a kérés. Aki majd érdemes rá és kitartó, az megismeri a "lágyságot a páncél mögött". Akiért megéri, én is maximálisan odateszem magam. Annyit adok, amennyit kapok!

A nő subként volna helyén, ha lenne hozzá FÉRFI. Ezzel nézetem elárultam, de a gyeplő az én kezemben marad, ha nem érzem : melletted jó gyengének lennem.
Olyan férfira vágyom, aki birtoklóan szeret, de nem elnyomóan.


Igazából az egész pszichológiája vonz. Úgy gondolom, hogy az efféle vágyak, perverziók az intelligens emberek sajátjai, a komplex gondolkodás mellékterméke. Mindkét fél egy kis időre átvàltozik valami normáktól, konvencióktól mentes ösztönlénnyé és talán ilyenkor viseljük a legkevesebb "álarcot".

Partner

Singles
Dominant Male, Uncertain Male, Switch Male

Age: 25-40 year
Height: 180-210 cm
Weight: 80-110 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Anal sex (receive), Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Electrosex, Enema, Feeding, Fisting, Hair pulling, Knife, Leather, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Pens, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Rubber, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Maybe

Boot fetish, Foot worship, Menstruation, Role playing, Shaving

Exciting

24/7, Domination

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Cooking, Dance, DIY, Drawing, Fitness, Get to know, Internet, Party, Playing music, Reading, Shopping, Talking, Theater

Music

Classical, Rock

Movies

Comedy, Drama, Historical, Romantical, Sex/porn, Thriller

Books

Erotical, Poems