Artifex - Switch Male

5
All BDSM partners » Switches » Artifex - Switch Male
Artifex
28 years old, Switch Male, 189 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 1 days ago
Registration time: 2015. 08. 17. 11:02
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Jó külsejű, sportos, értelmiségi, domináns lelkületű, egészségesen introvertált, határozott fiatal férfi vagyok, aki nem szégyelli, hogy az alapvető, belülről jövő dominancia mellett szexuálisan érdekli pár dolog a másik oldalról is. Nem attól tartom magam uralkodó személyiségnek, hogy csak én szeretek felül lenni. Méltó hölggyel a kapcsolatban is szívesen viselkedek egyenrangúként, sőt, nagyon szeretném, hogy egyszer ez megtörténhessen.


Nem mindig vagyok könnyű természet, ám sok dologban egyszerűen lehet a kedvemre tenni, bár pár kis dolog hiánya meg olyan mélyebb problémákra utal, amitől azonnal látom, hogy nem fog működni.
Olyan alkalmi, vagy tartósabb ismeretségre vágyom, ahol mindkettő oldalt megélhetem, vagy akár csak az egyiket, de azt mélyebben is. Több szubmisszív lánnyal való kapcsolat után elegem lett abból, hogy sokaknak a szubmisszió az életképtelenséget, és a felelősségvállalás teljes hiányát jelenti. Egy több szempontból határozott nő szeretni, játszani és beszélgetni is okosabban tud véleményem szerint, de ennek a határozottságnak még mindig nem szabadna kizárnia a szubmissziót.
Domináns nőként az érdekel Benned, hogy megbízható vagy-e, érted-e a mögöttes tartalmát a közös játéknak, illetve ne csak egy frusztrált, dühös nő legyél, aki nem tart embernek.


Bár egy ilyen oldalon nyilvánvalóan nincs súlya egy hasonló kijelentésnek, de rendkívül megbízható, s diszkrét is vagyok, ezért szívesen keresek partnert mély és érdekes beszélgetésekre, vagy alkalmi játékra.

A vágyaimról írni nem fogok, véleményem szerint a hasonló gondolkodásmód és lelkület a legfontosabb, a közös szexuális aktusokra való vágyak meg kialakulnak, formálódnak.

Kellő tapasztalattal rendelkezem, tudom merre megyek, és sok dolgot ismerek, ezért kezdőknek is kifejezetten szívesen lennék partnere. Ha félénk vagy, akkor is írj kérlek (ha tőlem még nem kaptál levelet). :)

Az intelligencia, a kedvesség, nyitottság szexi. A bdsm-en kívül az érdeklődésem végtelen, és sokrétű. A világ és az élet meg nagyon szép. Írj bátran!

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18- year

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

24/7, Bite, Bondage, Breast torture, Candle, Chains, Closure, Collar, Cross, Domination, Foot worship, Hair pulling, Humiliation, Massage, Milking, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Punishment, Role playing, Sadism, Slaps, Spanking, Stocks, Tickling, Tweak, Vibrators, Whipping bench