Artatlanfiu - Switch Male

All BDSM partners » Switches » Artatlanfiu - Switch Male
Viewed: 508x
Artatlanfiu
25 years old, Switch Hetero Male, 172 cm, 64 kg
Residency: Hungary, Hajdú-Bihar
Last login: 2019. 12. 05. 16:39
Registration time: 2014. 01. 22. 21:00
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Update:
Nem igazán változott az elmúlt időben és az a helyzet ,hogy az emberek se.A vágyaim adottak és nem igazán sikerült olyan embert találni,akivel meg tudnám élni a vágyaimat.Barátnők jöttek,mentek és mindig nem klappolt valami.Igazából sokuk veszett fejsze volt,mert megvolt a kis saját világuk, a saját szabályaikkal.Nem hibáztatok senkit se,mert éld az álmaidat és a vágyaidat egy ilyen világon az utolsó mentsvár.Bár az önámítás már más tészta.

Egyszer talán én is szabadon megélhetem,amiről csak álmodom.Igazán még beszélni se tudtam róla senkivel se őszintén.
Több,mint 1 éve regisztráltam az oldalra és be kell vallanom,hogy nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket,persze eleve nem voltak nagyok,de még ezek is bőségesen alul teljesítődtek.Eleve a kommunikáció felvétele is nehézkes,de ezt még csak nem is a levél limit miatt. Egyszerűen nehéz eltalálni egyes emberek ízlését és mindenki rohan és csak a készbe szeretne beülni.Egyfajta üres tespedő érdektelenséget érzek mindenkiben,ami nem igazán vonz.
Jó lenne valakivel megbeszélni a vágyaimat,aki megérti őket vagy legalább érdekli,de ez még sajnos nem adatott meg nekem.Van egy részem,ami nagyon magányos és elveszett.Nemcsak a vágy hajt ,hanem át is szeretnék valami újat élni,de partner nélkül ez nem megy.
Nekem fontos a kommunikáció,ha érzem azt,hogy a másik fél foglalkozik velem.

regisztráció:
Ebben a világban még teljesen kezdő fiúként keresem azt a Nőt,aki bevezet és megismerteti velem ennek a világnak szépségeit.
Tapasztalatlan vagyok,de ez nem jelenti azt,hogy nem vagyok hűséges,odaadó és nyitott.Kétségtelen,hogy sok türelem kell hozzám.

Kedves,humoros,értelmes fiúnak gondolom magamat,ha erről megszeretnél bizonyosodni,akkor meg kell ismerned. :)
Egyáltalán nem vagyok az az apátlan,anyátlan típusú fiú.Vannak gondolataim,érzéseim és nemcsak a vágyaim űznek egy irányba.
Nem valamilyen hiányt szeretnék betömködni az életemben,hanem valami többet hozzáadni.Számomra teljesen elfogadhatatlan az anyagias hozzáállás.Nem hazugságot szeretnék venni.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-40 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Anal sex (give), Anal sex (receive), Breath controll, Chains, Chinese ball, Closure, Collar, Dildos, Feeding, Film, Foiling, Foot worship, Humiliation, Jeans, Latex, Pain, Photo shooting, Rubber, Spanking

Maybe

Tweak

Exciting

Ass licking, Blindfolds, Bondage, Candle, Dirty talk, Domination, Hair pulling, High heels, Mask, Massage, Masturbation, Milking, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Prostate massage, Public sex, Punishment, Role playing, Slaps, Tickling, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, Cooking, Gardening, Internet, Museum, Play, Reading, Restaurant, Science, Talking

Movies

Action, Adventure, Anime, Comedy, documentary, Fantasy, Historical, Sci-fi, Series, War, Western

Books

Adventure, Economy/business, Gastronomy, History, Novel, Novels, Scientific