Arbus - Submissive Female

All BDSM partners » Slavegirls » Arbus - Submissive Female
Arbus
59 years old, Submissive Hetero Female, 163 cm, 59 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 09. 21. 15:00
Registration time: 2008. 09. 04. 08:43
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 16
Rengeteget kaptam a BDSM-től, - barátságot, szerelmet, szenvedélyt, élményeket, kalandokat, s persze csalódásokat is. De a végeredmény mindenképpen pozitív, sokat köszönhetek ennek az izgalmas világnak, a kapcsolatok mellett leginkább önmagam alaposabb megismerését.

Nem tépelődöm tovább azon, vajon mennyire vagyok mazo, vagy sub. Véleményem szerint annyiféle BDSM létezik, ahányan művelik azt.
Én mindig is a BDSM határterületén bóklásztam, elsősorban a kiszolgáltatott helyzeteket kedvelem, egy kifejezetten domináns férfi oldalán. Sokakhoz hasonlóan, én is az okos, intelligens, karizmatikus, jó humorú, írásban és szóban egyaránt jól kommunikáló férfiakhoz vonzódom.
A léc meglehetősen magasan van, - mégis, hihetetlenül szerencsésnek mondhatom magam, mindig rám talált, aki pont nekem való.
Számomra egy ilyen kapcsolat nem csupán a szexről szól, hanem annál jóval több, mélyebb lelki kötődésről, bizalomról, felelősségről, összetartozásról, harmóniáról, - de természetesen erotika és szenvedély nélkül mit sem ér az egész.
Úgyis a kémián múlik minden. A legelső pillanatban eldől, lesz-e közünk egymáshoz.
Legtöbbször már az első levélből kiderül. A stílus valóban maga az ember.

Köszönöm az érdeklődést, de jelenleg nem keresek senkit.
Tényleg nem. :)

Hogy miért nem törlöm magam? Túl sok az emlék, túl sok évet töltöttem ebben a varázsos a világban. (Igaz, mostanra már jócskán megkopott számomra ez a varázs. De még épp elegendő ahhoz, hogy maradjak.)

Egy időben arról álmodoztam, talán egy könyv is születhetne erről a témáról. Nem szürke, nem lila, nem pink, - egy olyan "igazi", valós, - ha ez egyáltalán lehetséges. Elsősorban az itt lévők gondolataira, élményeire épült volna, - meglepően sokan támogattak ebben az ügyben, ezúton is nagyon köszönöm nekik! És persze találkoztam bántó, ellenséges hozzáállással, ért néhány fájdalmas csalódás is ebben az ügyben, olyanoktól, akiktől pont nem vártam volna. De hát mindenből tanul az ember. Könyv egyelőre nem lesz, legalábbis olyan nem, amilyet én szerettem volna. De ki tudja, mit hoz a jövő...

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 45-60 year
Height: 170-190 cm
Weight: 70-90 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Blindfolds, Bondage, Candle, Chains, Collar, Dirty talk, Domination, Hair pulling, Lingerie, Massage, Pens, Photo shooting, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Tickling, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Internet, Movie, Museum, Ping-pong, Reading, Restaurant, Theater

Music

Blue, Classical, Country, Folk, Jazz, Latin, Musical, Rock'n'roll, soul

Movies

documentary, Drama, Family movie, Film noir, Romantical, Talk show

Books

Arts, Erotical, Novel, Novels, Poems