Arabella - Switch Female

12
All BDSM partners » Switches » Arabella - Switch Female
Arabella
39 years old, Switch Female, 166 cm, 56 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2016. 11. 03. 23:27
Registration time: 2016. 05. 26. 18:52
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Üdvözletem!

Én itt játszótársat keresek. Tekintsetek el egy másik hirdetőoldalon lévő adatlapomtól, az nem ide tartozik.

Arabella vagyok, switch... Egyszerűen azért, mert Mindkét oldal izgat...
A domináns FÉRFIban leginkább az izgat, hogyha be tud törni. Nem azért, mert ő akarja, hanem mert én akarom. Olyanra vagyok kíváncsi, aki az elmémet ragadja meg, aztán megragad máshol is... És megtaláltam. A FÉRFIt, aki sejtszinten, zsigerileg a legmélyebb ösztöneimet hozza elő, hogy a legmagasabbra vigyen.
Ő a Tigris.
Ragadozó. Ne várj Tőle kegyelmet, egyetlen érzékedet sem hagyja érintetlenül. Hogy büntet-e? Ugyan. Én könyörgök Neki, hogy hajtson uralma alá. A büntetés az, ha nem láthatom. Ha nem érinthetem. Ha nem szagolhatom.
Van, hogy lopva nézem Őt.Rajongok Érte, minden mozdulatáért. És van, hogy tágra nyílt szemekkel nézem Őt. Ahogy a Velünk lévő másik nőt irányítja. Elég egyetlen tekintete, szeme rebbenése, egyetlen kézmozdulata, ahogy a fejét fordítja, és a nő tudja, hol a helye, tudja, mit kell tennie, mit várnak tőle. És epedve várja, hogy intsen felé.
Ő úgy uralkodik, mint a Tigris. Hallgatagon. Nyugodt, méltóságteljes erővel. Bejön a szobába, leül és a szoba Vele lesz tele.
Az én szobám Vele van tele.
Ő a Tigrisem.A domináns énem a magánéletben főleg érzéki. Nőt keresek, csakis nőt. nem kell, hogy mindenáron sub legyél. Legyél csak nyugodtan switch, bizonytalan, domináns, vagy minden egyszerre. A lényeg, hogy legyél kíváncsi a játékra. Tetszik, ha lenyeled az összes nedvemet. Nem a fájdalom a fő eszközöm, de büntetek, ha nem tetszik a viselkedésed.
Szeretek parancsolni, de azt is szeretem, ha feleselsz. Elvárom, hogy szolgálj, boldogan, hálásan, de azt is szeretem, ha rakoncátlan vagy. Játsszunk!
És elvárom, hogy csodálj, imádj és kövesd a szeszélyeimet.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 18-40 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian