Aoibhe - Uncertain Female

All BDSM partners » Other orientation » Aoibhe - Uncertain Female
Aoibhe
47 years old, Uncertain Hetero Female, 172 cm, 74 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 05. 13. 20:06
Registration time: 2013. 03. 16. 14:43
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 7
Egyelőre marad a régi bemutatkozás, de már nem párként. Nem mintha független lennék, csak most éppen nincs kedvem domináns férfi/szubmisszív nő feliratot látni a nick-em alatt.

Mostanra nagyon sok, remek emberrel ismerkedtem meg és alig várom, hogy megint találkozhassak velük. Úgyhogy előre is bocs, de az új virtuális kapcsolatok ritkán lelkesítenek.

A fentiekből következik, hogy nem keresek partnert. A vágylista hiányát pedig nyugodtan értelmezd úgy, hogy semmi közöd hozzá ill. a tiéd sem érdekel.
.
.
.

Kb. 2 évvel ezelőtt rákerestem a neten arra, amire vágytam. A találatok jelentős része BDSM pornó volt. Először elutasítottam, hogy "én nem vagyok ilyen, nekem teljesen egészséges a szexualitásom, nincs gond az önértékelésemmel". Fél év kellett ahhoz, hogy elkezdjek foglalkozni azzal, hogy mi is a BDSM valójában.
Elolvastam néhány könyvet: Different Loving, SM 101, Topping Book, New Bottoming Book. Ha nem teszem, valószínűleg máig azt gondolnám, hogy nekem semmi közöm nincs a BDSM-hez.

A fentieken alapul a személyes hozzáállásom: sokkal inkább vagyok bottom, mint szub. A partnerem elég jó top - szeret adni és élvezi a visszajelzéseimet. Nem bánok vele csínján. ;) (Top: akit a partnere örömét találja izgatónak; Domináns: akit az izgat, hogy a parancsait végrehajtják. Szinonímaként használom, de mindig top-ra gondolok.)

A dominancia számomra az irányításról szól: erotikus játékok közben azt teszem, amit a partnerem mond, nem több és nem is kevesebb ennél. Emellett persze tudom és elmondom, hogy a partneremnek mit és hogyan kell tennie, hogy azt érezzem, amit szeretnék. Ha teljesíti a kívánságaimat, akkor viszonzom a szívességet: az őszinteségemmel hatalmat adok a testem és a gondolataim felett. Ehhez elengedhetetlen a bizalom, a kölcsönös tisztelet és talán a szeretet is.

Meggyőződésem, hogy csak egymást egyenlőnek elismerő partnerek között működhet jól egy ilyen kapcsolat. Ahol a szub pont annyira erős és határozott, mint a domináns partnere. A BDSM kapcsolatot sem tekintem különlegesnek, olyan értelemben, hogy ugyanazok a szabályok érvényesek, mint bármely más párkapcsolatban. Ugyanúgy számít a megjelenés, műveltség, a társadalmi és anyagi helyzet, stb., mint bárhol máshol. Amiben mégis más, hogy tudatosan éljük meg, folyamatosan és egyértelműen kommunikálunk, a bizalom is kissé más természetű.

Elutasítom a kategóriákat. A tájékozódást ugyan segítik, de a BDSM a vágyak megéléséről szól. Ha egy magát dominánsnak mondó férfit a combig érő lakkcsizma izgat fel, vagy szereti, ha megkötözik... számomra ettől domináns marad. Nem a tevékenységek határozzák meg a státuszt, hanem a hogyan.

Nem vagyok különösebben tapasztalt; igaz sokmindent kipróbáltunk, de csak a jelenlegi partneremmel van/volt BDSM kapcsolatom. A hosszabb viszonyaim mégis telis-tele voltak BDSM elemekkel, tehát amikor a vágyhoz végre tudás is kapcsolódott, úgy éreztem, mintha hosszú csavargás után végre olyan országba érkeztem volna, ahol beszélik azt a nyelvet, amit én.
Talán pont ezért, szívesen levelezek bárkivel, aki új, aki bizonytalan, vagy nem érti, vagy csak... :) szóval tudok segíteni, hogy úgy lássa a BDSM-et, mint a világ legtermészetesebb tevékenységét. :)

Jellemzően a blogokat olvasom, azokra szoktam néha reagálni. Idővel szeretnék jó ismerősöket, barátokat találni, akikkel lehet beszélgetni, találkozni.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Fetisist Female, Fetisist Male, Submissive Female, Submissive Male, Uncertain Female, Uncertain Male, Switch Female, Switch Male

Age: 28-40 year
Height: 165-190 cm
Weight: 50-100 kg

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting

Spoken languages

English, Hungarian