Andree - Submissive Female

123
All BDSM partners » Slavegirls » Andree - Submissive Female
Andree
29 years old, Submissive Female, 155 cm, 65 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 3 days ago
Registration time: 2014. 02. 15. 21:31
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (2 Rate)
Hello, 27 éves szubmisszív lány vagyok, régóta érdekel a BDSM világa, de sokáig nem mertem gyakorlatban nyitni. Filmeket néztem, sokat olvastam a témában, és egy ideje online ismerkedem. Mondhatnám, hogy sok mindent kipróbáltam, de még nem mindent :) Arra már rájöttem, hogy sokkal jobban vagyok mazo, mint azt eleinte gondoltam.

Akkor még írok pár dolgot magamról, 155 cm magas vagyok, nem igazán lógok ki a tömegből. Hosszú göndör, vörösesszőke hajam, kék szemem van.

Nagyon szeretem azt az érzést, hogy használnak, viszont nagy álmom, hogy ezt azzal éljem meg aki szeret és én viszont szeretem. Nem mondhatom, hogy sok S/M kapcsolatom volt, mondjuk mindegyik hosszabb távú, de tudom sokan keresik ezt jelenlegi párjuk/feleségük mellett. Őket kérem, ne írjanak, nem őket keresem. Én arra vágyom, hogy odaadjam magam annak, akivel vagyok, és ezáltal egy idő után, ha akarom ha nem kialakul egy kötődés, márpedig egy szeretői kapcsolatnál ez problémát jelenthet. Hiszek abban, hogy tud működni egy ilyen kapcsolat, és nem kell lemondanom a vágyaimról, álmaimról.

Érdekelnek: kötözés, (kényszer)szopatás, alázás, büntetés. De nagyon sok mindenre nyitott vagyok, még nem tudom a határaim.

Mit keresek egy domban? Legyen szigorú de türelmes. Tanítsa meg, hogy lehetek igazán jó, odaadó szub.

Ps: ha subot keresel szeretőnek és mégis írnál, kérlek értsd meg, nem fogok válaszolni. Been there, done that, no thanks :)

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 26-40 year

Aim of search

Correspondence, meeting / relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Cross, Feeding, Gangbang, Massage, Masturbation, Role playing, Shaving, Tickling, Tweak, Whipping bench

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Collar, Dildos, Dirty talk, Fisting, Hair pulling, Humiliation, Mazochism, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Punishment, Slaps, Spanking, Vacuum, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Car racing, Computer, Cooking, Get to know, Internet, Movie, Ping-pong, Reading, Talking, Theater, TV, Winter sports

Music

Country, Jazz, Latin, Musical, Pop, Rock, Rock'n'roll, soul

Movies

Comedy, Crimi, Fantasy, Musical, Romantical, Sci-fi, Series, Sex/porn

Books

Erotical