AndreRoberts - Switch Male

2
All BDSM partners » Switches » AndreRoberts - Switch Male
AndreRoberts
44 years old, Switch Male, 188 cm, 77 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 10. 09. 15:23
Registration time: 2014. 09. 15. 01:00
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (1 Rate)
Az életben határozott, sármos, sportos, aktív férfi vagyok, aki meghatározza a környezetét. Mégis vannak olyan pillanatok amikor levetném ezt az életem mint egy ruhát, és odaadó, szenvedélyes játszótársa lehetnék egy olyan nőnek aki a saját világában kedvét és örömét leli egy szenvedélyes, játékos, kíváncsi és felszabadult férfiban. Akár úrnőként kiteljesedve, akár úgy, hogy rám bízza magát, és én vezetem a vágyak kiismerhetetlen labirintusában.

...

Visszatérésem első pár napjának tanulságai miatt szükségesnek érzem kiegészíteni az adatlapomat azzal, hogy "jobb híján" switch-ként jelöltem meg magam, mivel a BDSM-beli szerepekről alkotott felfogásom összetettebb annál, amit a domináns és alárendelt szerepekkel kapcsolatban az első látszat csalóka illúziója alapján sokan hinni szoktak.

Amikor a domináns áll a vágyak hajójának kapitányi hídján, ő irányít, akkor a sub öröme és boldogsága a vezércsillaga az érzékek mély és titokzatos tengerén, és a partnere "utazik" és élvezi a kirándulást. Amíg a kapitányé a kihívás és a felelősség hogy az utas épségben és boldogságban megérkezzen a beteljesülés nevű kikötőbe, addig a látszat ellenére ő áll szolgálatban a hajóhídon.

De van úgy, hogy a kapitány nyaralni megy, és felül egy olyan hajóra, amit egy erős és magabiztos női kéz kormányoz, és akkor feloldódik a szirének tiltva vágyott dalában, Szkülla és Kharübdisz között félúton gondtalanul koktélozik, és élvezi a fedélzeten reá váró örömteli megpróbáltatásokat... :-)

Szindbád visszatért, a kapitány behajózásra vár, az utas felett ragyog a holdvilág... ;-)

Partner

Singles
Dominant Female, Submissive Female, Switch Female

Age: 25-55 year
Height: 140-190 cm
Weight: 30-70 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Maybe

Anal sex (give), Breast torture, Candle, Chinese ball, Closure, Cross-dressing, Doctor fetish, Enema, Feeding, Fire, Hair pulling, Jeans, Mask, Needle, Nippers, Nipples, Pens, Piss, Slaps, Tickling, Tweak, Vacuum

Exciting

24/7, Anal plays, Anal sex (receive), Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, CBT, Chains, Chastity belt, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Electrosex, Fisting, Foot worship, Gangbang, High heels, Humiliation, Latex, Leather, Lingerie, Massage, Masturbation, Mazochism, Milking, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pain, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Shaving, Spanking, Stocking, Stocks, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Car racing, concerts, Dance, Fitness, Museum, Playing music, Reading, Science, Talking, Theater

Music

Alternative, Blue, Classical, Funky, Jazz, Latin, Reggae, rhythm'n'blues, Rock, Rock'n'roll, ska, soul

Movies

Comedy, documentary, Drama, Film noir, Historical

Books

Albums, Arts, Economy/business, Erotical, Health, History, Journey, Novel, Novels, Poems, Scientific, Sport