Andras_77 - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » Andras_77 - Submissive Male
Viewed: 2398x
Andras_77
43 years old, Submissive Hetero Male
Residency: Hungary, Fejér, Székesfehérvár
Last login: 12 hours ago
Registration time: 2018. 01. 12. 17:47
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Tartós kapcsolatra keresnék irányítani/(meg/át)nevelni szerető hölgyet(/párt). Ok, hogy nincs, de azért próbáljuk meg. :-)

Határozottság, bátorság, kíváncsiság, elszántság mind előny! (Ez nem egyenlő azzal, hogy az van amit te akarsz a másik meg fulladjon meg, az önzőség és a tudatosság között fényévek vannak. Ami fontos, hogy tudd ezt elmondani/leírni hogyan is képzeled, de nem 2 tőmondatban.)

Természetesen nem zárkózom el beszélgetésektől/levelezéstől sem a témában! (Ami nem azt jelenti, hogy én fizetem te meg lelépsz illetve 2 szóból álló "mondatokkal" fejezed ki önmagad, én meséljek te pedig leszólod.)

Nagy kedvencem az erényöv és bármi, ami ehhez köthető. Ha szeretnél hosszú távra subot irányítani erényövvel, én lehetek az embered. (Sajnos kevesen ismerik, noha sokan bejelölik az adatlapon. Nem arra célzok hogy veszek egyet és 10 percig hordani kelljen vagy max 2 órát. Az csak felvágás, amiből nem kérek! Ettől sokkal több mindenről szól...)

Nincs fotóm feltöltve, nem is szeretnék kitenni. (Természetesen, ha eljutunk oda küldök képet. Az eljutunk alatt értsd, felkeltetted az érdeklődésemet. Fotóval és egy ki nem töltött adatlappal, 2 sorral, nulla megnyilatkozással nem fogod. Egérmozi méretű, kitakart/elbújós/maszkos/agyonfilterezett képeken max mosolyogni tudok, de komolyan venni nem.) A mások képeiről, videóról azt gondolom nem tenném ki, mert az internet tele van képekkel és videókkal, nem linkelek/töltök fel ide többet. Az idézetek pedig nem az én világom.

Ha érdekel az erényöv vagy a cbt esetleg a fityma illetve ezek kapcsolata szívesen beszélgetek/levelezek a témában. (Ha azt gondolod ezek nem összefüggő dolgok akkor sem értjük egymást.)

Az hogy valaki buta módon futott őt kihasználó emberek után, nem a sub tiszte helyrebillenteni és pótolni az elvesztegetett időt/energiát/érzelmeket. Nem szeretnék sem gardedám, sem lelki leveles láda, sem plüss maci, sem mecénás lenni. Tisztázzuk az elején szabadidő eltöltésére keresek valakit. Mindenki használja a munkaidőt pénzkeresetre. Ha nem megy, a hiba nem az én készülékemben van.

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Dominant Male, Dominant Female - Uncertain Female, Dominant Female - Uncertain Male, Dominant Female - Uncertain TV or TS, Dominant TV or TS - Dominant Female, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Male - Dominant Female, Fetisist TV or TS - Dominant Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Switch Female, Submissive Male - Dominant Female, Submissive Male - Switch Female, Submissive TV or TS - Dominant Female, Submissive TV or TS - Switch Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Dominant Male, Switch Female - Dominant TV or TS, Switch Female - Fetisist Female, Switch Female - Fetisist Male, Switch Female - Fetisist TV or TS, Switch Female - Uncertain Female, Switch Female - Uncertain Male, Switch Female - Uncertain TV or TS, Switch Female - Switch Female, Switch Female - Switch Male, Switch Male - Dominant Female, Switch TV or TS - Dominant Female, Switch TV or TS - Switch Female

Age: 19-60 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

24/7, Cross-dressing, Diaper, Fisting, High heels, Needle, Nipples, Public sex

Maybe

Boot fetish, Candle, Chains, Foot worship, Jeans, Latex, Leather, Mask, Nippers, Pain, Rubber, Slaps, Spanking, Tweak, Whipping bench

Exciting

Anal plays, Anal sex (receive), Ass licking, Blindfolds, Bondage, CBT, Chastity belt, Chinese ball, Collar, Cross, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Electrosex, Enema, Film, Humiliation, Lingerie, Massage, Masturbation, Milking, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Photo shooting, Piercing, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Shaving, Stocking, Stocks, Vacuum, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Computer, Cooking, DIY, Internet, Movie, Play, Reading, Science, Talking