Andras0023 - Switch Male

3
All BDSM partners » Switches » Andras0023 - Switch Male
Andras0023
28 years old, Switch Male, 190 cm, 90 kg
Residency: Hungary, Budapest, 2.ker
Last login: 4 days ago
Registration time: 2012. 07. 28. 23:22
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Szia kedves idelátogató!
27 éves vékony, magas, heteroszexuális, barna hajú, barna szemű, Budapesti fiú vagyok.
A fétiseimről: erősen vonzzanak a csupasz női lábak és talpak, de nem ezért vagyok itt. (eddig minden barátnőmet rá tudtam venni egy kis lábfétis játékra, de a legnagyobb, legtitkosabb vágyamat egyiküknek sem mertem bevallani.)

Általánosan nehéz bekategorizálni a fétiseimet. Elég konkrét elképzeléseim vannak, hogy mit szeretnék átélni és mit lennék hajlandó nyújtani cserébe.
Azzal a céllal regisztráltam ide, hogy találjak valakit, aki szívesen segédkezne abban, hogy megtapasztalhassam a keresztre feszítés élményét. (Persze szögelésről szó sem lehet. Maradandó sérülésre nem vágyom!!) Nem vallási okok motiválnak. Csak egy átlagos elítélt rabszolga szerepébe kívánkozom, teljesen meztelenül a kereszten. (A bibliai ágyékkötő sem kell. :-) )
Elsősorban nem szexpartnert keresek, hanem játszótársat. Egy jóbarátot.
Ezért: PASIK IS ÉRDEKELNEK. :-) Sőt néha úgy érzem, hogy az ilyen jellegű vágyaimat egy másik sráccal jobban át tudnám élni...

Számomra a diszkréció az elsődleges. Minden más csak utána jön. Elég gyanakvó típus vagyok, de már többen kiérdemelték a bizalmamat hasonló helyzetben.

Partner

Singles
Dominant Female, Dominant Male, Fetisist Female, Fetisist Male, Submissive Female, Submissive Male, Uncertain Female, Uncertain Male, Switch Female, Switch Male

Aim of search

Correspondence, meeting / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, Hungarian