Anasztazia - Switch Female

117
All BDSM partners » Switches » Anasztazia - Switch Female
Anasztazia
32 years old, Switch Female, 160 cm, 58 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 10 hours ago
Registration time: 2015. 11. 08. 21:31
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 10.00 Point(s) (3 Rate)
Az oldalt a közösségi oldal jellege miatt használom. Ha valaki szeretne megismerni, a köv. pixipartin megteheti. Vagy bármilyen rendezvényen.

Keresem a határaimat... így kerültem ide is többek között :)

A magánéletem teljes és boldog, nincs betöltetlen pozíció. Nem plakátolom ki a részleteket, de ezt a részt tessék komolyan venni a felesleges körök elkerülése érdekében :)

Ha adhatnék egy tanácsot, valószínűleg biztatnék mindenkit arra, hogy menjen tovább, ismerkedjen, találkozzon emberekkel, beszélgessen, és meglesz, akit keres.

Kiegészítés
A preferenciáimról illetékességi alapon lehet bővebb információt begyűjteni (=akinek a gyakorlatban köze van hozzá, tudja, amit kell, ennek is köszönhető a jelenléte). Tehát ha hozzám nincs közöd, akkor ahhoz sem, hogy mit szeretek meg mit nem, ne fuss felesleges köröket. Ha így nem tudsz ismerkedni, akkor ismerkedj máshogy :) csak ne velem. Fotóról ne is álmodj, elégedj meg azzal, ami itt nyilvános és ha felmerülne benned a kérdés, vajon férfi vagyok-e, ne vesztegesd itt az idődet. Egyszerűen menj tovább, kímélj meg.. Nincs bizonyíthatnékom, sem felesleges energiám, amit elpazarolnék ilyen kisstílű beszélgetésekre. A "nem is vagy igazi szub" meg "nem is vagy igazi domináns nő" jellegű megjegyzéseket előre is köszönöm, felrakom majd a polcra a "biztos férfi vagy, ha nem küldesz képet magadról" megjegyzések mellé, biztos jól mutat majd, már van egy szép gyűjteményem! :)

Partner

Singles
Dominant Male

Age: 30-45 year
Height: 175- cm
Weight: 80- kg

Aim of search

Social-programmes,-leisure / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Cooking, Dance, Gardening, Get to know, Play, Reading, Restaurant, Shopping, Talking

Books

Gastronomy, History, Journey, Novel, Novels, Religion