Anastazia - Dominant Female (Mistress)

165
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » Anastazia - Dominant Female (Mistress)
Anastazia  - Mistress Budapest
38 years old, Dominant Female, 176 cm
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 09. 03. 15:30
Registration time: 2015. 03. 16. 01:31
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.40 Point(s) (15 Rate)
Óvakodom attól, aki bennem a szolgát, az anyukáját, önzésének eszközét, vagy birtokát látja csupán és nem az önérzetes nőt keresi. Óvakodom attól, aki tart a méltóságomtól és az öntudatomtól, mert kisebbnek érzi magát mellettem.

Nem azért vagyok, hogy a vágyaidat és szükségleteidet kielégítsem, ha ebben a tévhitben keresel akkor jobb ha odébb állsz. Független nő vagyok tudom mit és kit akarok. Csak azért, hogy kedveseket mondj rólam nem fogok veled jó-pofizni az én időm ennél drágább.

Az ismerkedés elején ne tolakodj a vágyaiddal mert ilyet csak az igen primitív emberek tesznek... a problémáidat se zúdítsd rám, mert nem rám tartozik, hogy az exed hogyan cseszett ki veled...ezekkel keresd meg a barátaidat az anyádat vagy a pszichológusod.

Ha emberként nem érdekelsz, akkor férfiként sem fogsz, azért ha nekem írsz viselkedj udvariasan, legyél kedves és előzékeny, a bunkó stílus nálam nem nyerő

Érzelmi alapon működő kapcsolat érdekel aminek része a változatos sex, így a BDSM is. Kreativitásom határtalan és ha te is merész vagy nem fogunk unatkozni.

Aki érdekel az EGYEDÜLÁLLÓ, 35-44 közötti, nem dohányzik, férfias,sportos vagy erős testalkatú, intelligens és lovagias. Tudja mit akar és meg is lépi amit kell!

Szándékosan nem töltöttem ki, hogy milyen viszony érdekel, mert előre nem szeretném felcímkézni...a lényeg, hogy érezzük jól magunkat :-)

Az aki férfiként szeret női ruhát hordani, vagy szereti a pasikat tehát bisexuális az számomra nem férfi, kérem az ilyenek kíméljenek.

SOHA nem kezdek nős fickóval,akkor sem ha aranyból van a farka,ez alól nincs kivétel és nem fogom magam meggondolni SOHA ezt tartsd tiszteletben és ne zaklass.


Ha akarsz valamit majd írsz én meg eldöntöm visszaírok-e... ha válaszolok, rajtad áll, hogy érdekessé válsz-e számomra...ha nem válaszolok nem érdekelsz.

Ha tetszem nyugodtan nyomd meg a tetszik gombot. :-)

Partner

Singles
Fetisist Male, Submissive Male, Uncertain Male, Switch Male

Age: 35-44 year
Height: 178-200 cm

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Chastity belt, Collar, Dirty talk, Domination, Foot worship, Humiliation, Leather, Oral sex (receive), Role playing, Spanking