Anastazia - Dominant Female (Mistress)

187
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » Anastazia - Dominant Female (Mistress)
Anastazia  - Mistress Budapest
38 years old, Dominant Female, 176 cm
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 16 minutes ago
Registration time: 2015. 03. 16. 01:31
VIP
Online
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.40 Point(s) (15 Rate)
Köszöntök mindenkit az izgalmak birodalmában. :-)

Aki felkeltheti az érdeklődésem az életben Férfi. Megvan a maga élete, amiből hiányzik valaki, ez pedig nem más, mint egy Határozott és céltudatos Nő, aki mellett nem érzi magát kevesebbnek. Ez a Férfi nem akar mindenki csicskája lenni de előttem fejet hajt .

Tud udvarolni és bókolni, a Nőhöz Nőként közelít nem sexuális tárgyként. Intelligens, lehet vele beszélgetni. Van humora, veszi a poénokat és jól ismeri az incselkedés nyelvét. Merész. Szeret játszani és ha kell gondolkodás nélkül belemegy a játékba, mert képes bízni és bizalmat elfogadni.

Nem sértődik meg mindenen. Őszinte és megbízható. Képes arra, hogy a problémákat felnőtt emberként megbeszélje.Ha levelet ír azt egész mondatokban teszi és figyel a helyesírására, ezekkel is jelzi, hogy fontos vagyok a számára.

Mindennek megadja a módját, mert tudja, hogy az igényesség nem luxus.

Nemcsak Nőként, hanem emberként is meg akar hódítani, mert tudja a vágy az agyban születik. Érzelmi alapon működő kapcsolat érdekli, aminek része a változatos sex, így a BDSM is. Ha a fentebb leírtak hasonlóak az értékrendjéhez ír, hiszen tudja, hogy a férfinak kell kezdeményeznie. Ha így tesz nem fog csalódni, mert a Kreativitásom határtalan és ha Ő is merész nem fogunk unatkozni.

Aki érdekel az független, 33-49 közötti, nem dohányzik, férfias,sportos vagy erős testalkatú, intelligens és lovagias. Tudja mi az EQ, IQ, SQ :-). Előny, ha a háromból kettővel legalább rendelkezik:-). Jó ha szeret sportolni és kapható közös sportolásra is.

Biszexuális, nős illetve kapcsolatban élők, kérem kíméljenek,semmilyen téren nem hoznak lázba, ahogy a nők sem.

A tisztelettudó intelligens leveleknek mindig örülök. Ki tudja, lehet éppen maga lesz az a csiszolatlan gyémánt akit érdemes drágakővé csiszolni mindkettőnk örömére.:-)

Ha tetszem nyugodtan nyomja meg a tetszik gombot. :-)

Partner

Singles
Fetisist Male, Submissive Male, Uncertain Male, Switch Male

Age: 35-44 year
Height: 178-200 cm

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Domination, Role playing