Analitikus - Dominant, Fetisist Male

All BDSM partners » Doms, Masters » Analitikus - Dominant, Fetisist Male
Viewed: 1947x
Analitikus
69+ years old, Dominant, Fetisist Hetero Male, 178 cm, 93 kg
Residency: Hungary, Pest, Pilisvörösvár
Last login: 3 hours ago
Registration time: 2023. 11. 13. 09:47
VIP
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
A szexualitás létezésünk alapvetése. Természetes funkció, amit sokféleképpen művelhetünk, de műveletlenül inkább mégse tegyük!
_____________
Én:

Független, DDLG-s kedvű, az Age play-t értő és a szerepjátékokat kedvelő művelt, tudományokat, művészeteket kedvelő, zeneértő, racionális elmével gondolkodó férfi vagyok. Itteni szóhasználat szerint: "senior-master". Nyugodt, kiegyensúlyozott, türelmes és toleráns, jellemzően mélyen empatikus. Azt hiszem olyan, akit egyik kategóriába se lehet egykönnyen besorolni.

Verbalitásom nyitott, választékos, amelyben a bunkóság sehogyan se talál otthonra, de egy jól megválasztott trágár kifejezés nem számít szentségtörésnek.

Szexualitásomban különleges jelentőséggel bírnak az ilyen fogalmak, mint érintés, az ingerek varázsa a gyengédtől akár a markánsabb játékokig, amelyben nem a durva erőszakosság dominál, hanem a gyönyörködtető játékosság.

Az interperszonális kapcsolatok dinamikájának és sokféleségének relatíve tapasztalt ismerőjeként valójában egy kreatív, dús fantáziájú terapeutának mondanám magam. Aki szinte kifogyhatatlan a természetes, vagy az összetettebb, mégis meglepően szexi és játékos szerep ötletekből. Ezért aztán a primitív ízléstelenségek nem érdekelnek! Annál inkább foglalkoztatnak a szokatlan, különleges, akár "merészebb" kérdések és az ilyen "játékok"!

A humánetológiában evidenciának számít, hogy viselkedésünkre, így a nemi szerepekre is azok az állatvilágból hozott fajfenntartó ösztönök gyakorolnak hatást, amelyeket az evolúció hagyott ránk. Ekként szexel tehát a kis Cuncimókus az ő bősz Csődörével és így teszünk egymásra nyakörvet, hámot, vezetgetjük pórázon egymást, vagy gúzsba kötve figyeljük partnerünk riadt vergődését, mint Pók koma lesi a hálójába gabalyodott méhkirálynőt. 😊
_____________
Ez lehetsz te:

A célcsoportom nem görcsöl csupán egyetlen szempontra, hanem a tabuk határmezsgyéi mozgatják a fantáziámat. Voltaképpen minden "izmus", ami él benned és szeretnéd is kielégíteni ezt a vágyat, velem átélheted, ha az nem öncélú ízléstelenség csupán.
Ha úgy véled magadról, hogy talán túlságosan is merész a fantáziád, de a vágyaid megéléséhez mégis szükséged van valamilyen "szélsőséges" élményre, én segíthetek, hogy megtaláld az optimális mértéket. Leginkább az ambivalens szorongások oldása, eliminálása ami engem foglalkoztat! A harmónia elérése és mindennapossá tétele a célom.

Szívesen megismernék egy szapioszexuális, esetleg látens apakomplexusát egyfajta pillekönnyed szerepjátékos formában kiélni vágyó, a korkülönbséget toleráló, sőt, preferálni képes, akár szemtelenül fiatal nővel!

Nem a tökéletest szeretném meglelni, de aki mégis különlegesnek számító szellemi és szexpartneri kapcsolat, egy jó tanítvány, kedves játszótárs akar és tud lenni!
_____________

Természetesen nem vagyok mindenható, de önjelölt guru, vagy kuruzsló kókler sem!
Sokat és sokfélét tanultam eddig. A szexuálpszichológia, a keleti filozófiák és a
Tantrikus Hagyományok, vagy a TAO tanításai is hatással voltak rám, elméleti és technikai ismeretei gazdagították a személyiségemet.
Szerénytelenségnek tűnhet, de tudom, amit tudok... és ha fogékony vagy effélékre, szívesen megosztom, ami hasznos lehet számodra.
________________

Nincs két egyforma személyiség. Típusok vannak, karakterek, hasonlók és egymástól eltérő habitusok. A harmonikus párkapcsolatokban olykor éppen az ellentétek vonzása érvényesül, máskor azonban a hasonló örül a hasonlónak.
Legtöbbször kényes, ingoványos ösvényen botladozunk a viszonyainkban, pedig nem lehetetlen a magabiztos, határozott közeledés sem, egymás felé.
Érzékiségüket szabadon átélni vágyó nők, vs. prédára vadászó hímek és kreatív párok habzsolják mohón a gyönyöröket... holott van teljesebb módja is annak, hogy elérjék azt amit szeretnének.
Most tehát elsősorban az efféle komplexusokkal, fétisekkel feszengő, vagy azokat felvállaló, esetleg tétova, vagy éppenséggel merész nőkkel szeretnék ismerkedni!

Partner

Singles
Asexual Female, Dominant Female, Fetisist Female, Mazochist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Vanilla Female, Switch Female

Age: 20-40 year

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Bondage, Breast torture, Breath controll, Candle, Chains, Chinese ball, Closure, Collar, Cross, Diaper, Dildos, Dirt, Dirty talk, Doctor fetish, Electrosex, Enema, Feeding, Film, Foiling, Foot worship, Gangbang, Hair pulling, Humiliation, Jeans, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Menstruation, Milking, Nippers, Pain, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Public sex, Punishment, Rubber, Shaving, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Whip, Whipping bench

Maybe

Fisting, Sadism, Slaps

Exciting

Blindfolds, CBT, Domination, Massage, Masturbation, Mazochism, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Pens, Role playing, Vibrators

Interests outside of BDSM

Leisure

Animals, Chess, Cooking, Drawing, Playing music, Reading, Science, Talking

Music

Blue, Classical, Electronic, Folk, Heavy metal, Jazz, Latin, Rock, soul

Movies

Adventure, documentary, Drama, Film noir, Historical, Sci-fi, Sex/porn

Books

Arts, Economy/business, Erotical, Esoteric, Gastronomy, Health, History, Journals/magazines, Journey, Novel, Novels, Poems, Religion, Scientific