Analfanatik - Dominant Male

12
All BDSM partners » Doms, Masters » Analfanatik - Dominant Male
Analfanatik
43 years old, Dominant Male, 185 cm, 80 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 14 hours ago
Registration time: 2015. 10. 11. 20:25
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Üdvözlöm a Hölgyeket!

Igen, igazuk lehet, valóban nem túl fantáziadús a nevem, ellenben a valóságot tökéletesen tükrözi, és a cél csupán ez volt.
Talán megnyugtatólag hat azért, hogy a névválasztáskor megspórolt kreativitás máshol bőségesen megjelenik :) Nem tehetek róla, de ha bármely óvatlan pillanatban nem koncentrálok másra (és hát mi lehetne érdekesebb), a legkülönfélébb formájú, méretű és funkciójú játékszerek által igencsak igénybe vett, kitágított hátsó bejáratok képe villan be. Persze ezt időről időre megszakítják egyéb gondolatok, amelyek keretében - ki tudja miért - paskoló és korbács, máskor csipeszek, tágításra alkalmas eszközök képe jelenik meg előttem, és egyúttal látom is, ahogyan mindezeket használom a vállalkozó kedvű hölgy örömére.
Talán szolgál még némi információval az érdeklődésemet illetően, ha elárulom, hogy rendkívül érdekfeszítő pornóoldalak néhanapján (úgy kb. naponta :)) történő felkeresése során a leggyakrabban használt keresőszavak között fentieken túl a gangbang, gape, chubby, ass, analfisting, spanking, dildo, brutal, rough szerepelnek nagyjából, hirtelen :)
Sem az oldallal, sem a BDSM világával nem most ismerkedtem meg, és szerencsésnek mondhatom magam, mert találkoztam az életben hasonló érdeklődésű nőkkel, így bőven volt alkalmam tapasztalatot szerezni az engem érdeklő témákban. Persze a gyakorlás sosem árt :) és a fantáziának egyébként is csak a csillagos ég szabhat határt, így újra itt vagyok, hogy szétnézzek kicsit.

Partner

Singles
Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Age: 25-50 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Prostate massage

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bondage, Breast torture, Candle, Dildos, Dirty talk, Doctor fetish, Domination, Enema, Fisting, Gangbang, Hair pulling, Masturbation, Nippers, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Piss, Sadism, Slaps, Spanking, Stocks, Vacuum, Vibrators, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Movies

documentary, Drama, Historical, Sex/porn