Amonett - Uncertain Female

12
All BDSM partners » Unsure » Amonett - Uncertain Female
Amonett
30 years old, Uncertain Female
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 04. 20. 10:25
Registration time: 2014. 05. 28. 18:45
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Sziasztok!

Hosszas mérlegelés után akként döntöttem, hogy regisztrálok erre az oldalra, bízva egy számomra ismeretlenebb világ megtapasztalásában.

Gondolom az a bevett szokás, hogy leírom, mire vágyom, ki vagyok, ilyesmi...
Nos, mire vágyom: Első sorban arra, hogy megismerhessek embereket, akik szintén érdeklődnek, esetleg gyakorlatiasabbak a BDSM terén. Bizonytalannak jelöltem magam, miszerint van egy oldalam, aki vágyik az alárendeltségre, illetőleg - többek között a hivatásom okán is - élvezném, ha kiélhetném a dominánsabb hajlamaimat, a magánéletben is. Azonban, ha mindenképp nyilatkoznom kell, akkor a szubmisszív vágyaimat helyezném előbbre.

Amit fontosnak tartok megjegyezni: Elfoglalt ember vagyok... Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy a napjaim a munkában, és a tanulásban teljesednek ki. Tehát nem fogok itt lógni reggeltől estig. Több, mint valószínű, hogy nem jelentkezek be mindennap, és időbe telik, hogy választ adjak egy megkeresésnek. Természetesen nem hetekről, hónapokról beszélek, maximum napokról. Azt gondolom, ha valaki tényleg meg akar ismerni, nem nagy ár 48 órát várni. (Nyilván igyekezni fogok azért ;)) Nagyon nem szeretem a türelmetlen embereket, számomra inkább taszító, mintsem válaszra késztető ez a tulajdonság.
Még egy gondolat ehhez a témakörhöz, ha két héten belül nem találkozom Veled, az a szabadidő hiányát jelenti, és nem a kicsinyes lerázást, valamint nem azt, hogy "juj, nem merek veled találkozni, de annyira jófej vagy, legalább beszélgessünk".

Az, hogy egy beszélgetésből mi alakul ki, nemcsak rajtam múlik, hanem arra a személyre is, akivel kommunikálok. Nem szeretnék kategorizálni, "ahogy esik úgy puffan", majd a szituáció adja magát. :)

Arra kérek mindenkit,ha ír, akkor ne közhelyes üzenetekkel kezdjük a beszélgetést, mert szerintem az unalmas, és a BDSM-től eleve távol áll ez a kifejezés :D (Én pedig szeretem az érdekes embereket.)

Nem vagyok egy könnyen bizalmaskodó típus, tehát ne várja senki tőlem, hogy két hét alatt mindent elmondjak magamról, egy részt az ismerkedéshez idő kell, más részt, először döntsük el, hogy egyáltalán találkozunk-e, illetve lesz-e második alkalom is.

És még egy utolsó gondolat a sorok végére. Tudom, hogy ez egy szexuális tartalmú oldal, ahol az emberek többsége számára mi sem természetesebb egy erre irányuló fénykép megosztása, de én még bízom a személyes ismerkedés hatékonyságában. -> Tehát megmutatom magam természetesen, hiszen nyilván számít, hogy a találkozóhelyen felismerjük egymást, DE(!!!) nem fogok küldeni sem pucér, sem félmeztelen, sem egyéb pikáns töltető "szelfit", fényképet. Egy kép nem sokat árul el egy emberről...legalábbis én még hiszek ebben.

Üdvözlettel:

Én :P


KIEGÉSZÍTÉS: Külföldön tartózkodom életvitelszerűen, évente háromszor megyek haza, és nem is tervezem a visszaköltözést, legalábbis a közeljövőben semmiképpen sem. Így aki felkeres, kérem szíveskedjen ezt is figyelembe venni.

Partner

Singles
Dominant Male, Uncertain Male

Spoken languages

English, Hungarian