Ambrosia - Dominant, Fetisist, Sadist Female

All BDSM partners » Dominas, Mistresses » Ambrosia - Dominant, Fetisist, Sadist Female
Viewed: 46832x
Ambrosia
32+ years old, Dominant, Fetisist, Sadist Bisex Female, 178 cm, 64 kg
Residency: Hungary, Heves, Eger
Last login: 02. 19. 17:08
Registration time: 2021. 06. 28. 16:29
Verified profileVerified profile
Pro
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 47
Kedves Régi és Leendő Játszótársaim!

Január 14.-től kb. két hónapra felújítás miatt bezár a stúdióm és ez idő alatt máshol sem leszek elérhető! Előreláthatólag márciusban nyit újra A Menedék.

Update plusz: Jelenleg csak profi szeánszok keretein belül van lehetőség velem játszani, újabb háziszolgákat nem fogadok! Az egyértelműség kedvéért leírom! VAN PÁRKAPCSOLATOM, ezért ilyennel ne keress!

PROFI SZEÁNSZOK:
Ha szeánszra jössz hozzám, akkor megélheted azt a szabadságot, amit csak a BDSM adhat meg neked. Az én számomra ez művészet. És ahogy minden valamire való művész, úgy én is tudom, hogy a tehetség nem minden, így folyamatosan képzem magam a kink területén.
Szigorú vagyok, de következetes. Szadista, de kegyelmes. Izgalmas számomra a lágyság és vadság, a fájdalom és finom érintések, a büntetés és jutalmazás katartikus elegye. Szeretem látni, ahogy szolgám a kéjvágytól kínlódva előttem térdel, és esdekel a könyörületemért.
A lábam az egyik legfontosabb erogén zónám, ám ehhez bárki nem érhet hozzá: ennek a kényeztetése az egyik legnagyobb jutalom, amit az alávetettem kaphat. Szemkontaktus fetisiszta is vagyok, képes vagyok a tekintetemmel a lelked mélyére hatolni, és úgy uralkodni feletted.
Ahogy mindenkinek, így nekem is vannak határaim, és csak akkor fogok játszani veled, ha ezeket tiszteletben tartod. Nagyon taszít például a szóbeli alázás, az ageplay és az ürülék, így ilyesmivel nem foglalkozom. Minden huncutságnál fontosabb számomra a testi épséged és az egészséged megőrzése, ezért maradandó károsodást egyáltalán nem vagyok hajlandó okozni neked. A menekülőszó használatához is ragaszkodom. Tiszteletben tartom a magánéletedet: ami nálam történik, az ott is marad.
Egerben van lehetőség velem játszani, azoknak akikkel megszületik a kölcsönös szimpátia.

Mistress Ambrosia

Partner

Singles
Asexual Male, Fetisist Male, Mazochist Male, Submissive Male, Uncertain Male, Switch Male

Couples
Asexual Male - Asexual Female, Asexual Male - Fetisist Female, Asexual Male - Submissive Female, Asexual Male - Vanilla Female, Asexual Male - Switch Female, Fetisist Male - Asexual Female, Fetisist Male - Fetisist Female, Fetisist Male - Submissive Female, Fetisist Male - Vanilla Female, Fetisist Male - Switch Female, Mazochist Male - Asexual Female, Mazochist Male - Fetisist Female, Mazochist Male - Submissive Female, Mazochist Male - Vanilla Female, Mazochist Male - Switch Female, Submissive Male - Asexual Female, Submissive Male - Fetisist Female, Submissive Male - Submissive Female, Submissive Male - Vanilla Female, Submissive Male - Switch Female, Uncertain Male - Asexual Female, Uncertain Male - Fetisist Female, Uncertain Male - Submissive Female, Uncertain Male - Vanilla Female, Uncertain Male - Switch Female, Switch Male - Asexual Female, Switch Male - Fetisist Female, Switch Male - Submissive Female, Switch Male - Vanilla Female, Switch Male - Switch Female

Age: 20-65 year
Height: 160-220 cm
Weight: -110 kg

Contact information

The connection data of pro / event organizer profile appear only then, when he/she is a VIP member.

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship

Spoken languages

Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Bite, Blindfolds, Bondage, Boot fetish, Breast torture, Breath controll, Candle, CBT, Chains, Chastity belt, Closure, Collar, Cross, Cross-dressing, Dildos, Doctor fetish, Domination, Electrosex, Feeding, Film, Fire, Fisting, Foiling, Foot worship, Hair pulling, High heels, Latex, Leather, Lingerie, Mask, Masturbation, Mazochism, Milking, Needle, Nippers, Nipples, Pain, Photo shooting, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Rubber, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Stocks, Tickling, Tweak, Vacuum, Vibrators, Whip, Whipping bench

Interests outside of BDSM

Leisure

concerts, Dance, Fitness, Get to know, Horseriding, Party, Play, Reading, Restaurant, Sailing, Swimming pool, Talking

Music

Acid, Alternative, Classical, Electronic, Goa, Heavy metal, Rave, techno

Movies

Comedy, Crimi, Fantasy, Romantical, Sci-fi, Series, Thriller

Books

Erotical, Health, Novel, Novels, Poems, Religion