AllinOne - Switch Male

6
All BDSM partners » Switches » AllinOne - Switch Male
AllinOne
33 years old, Switch Male, 182 cm, 78 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 50 minutes ago
Registration time: 2016. 03. 29. 21:36
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Először is, köszönöm, hogy olvasod az adatlapom!:)

Bevallom őszintén sokszor elgondolkodtat, hogy vajon mi hozhatott Téged ide?:)
Megláttad a ’most bejelentkezők’ között azt a kis kék pamacsot?:))))...vagy talán szimpatikus vagyok neked agy egyszerűen tetszik, amit olvasol/olvastál rólam itt az adatlapomon és (esetleg) többször is megnézed, elolvasod az adatlapom?...hmm egyre jobb….

Mit és kit keresek én itt?
Komoly kapcsolatot! Mivel a BDSM területén igen nyitottnak tartom magam, így szívesen megismernélek akkor is, ha éppen domina vagy, akkor is, ha szub vagy, vagy akár ha switch!:)
Szépek ezek a fent említett kifejezések, megnevezések, de számomra egy kapcsolat sokkal inkább lelki alapokon nyugszik. Véleményem szerint, mély lelki kapcsolat és bizalom nélkül messze nem olyan igazán élvezetes a BDSM igen mély és rejtélyes világa.


Belegondoltál abba, hogy mernél nekem itt levelet írni anélkül, hogy én megtalálnálak, észrevennélek és írnék neked?:)))))).aki ezen megharagudott, az vegye ezt költői kérdésnek!:)

Néhány gondolatot hozzátennék még:
Nagyon szívesen várom bárki megkeresését, továbbá köszönöm mindenkinek akik felvették velem a kapcsolatot. Nem mintha szándékomban állna válogatni, de ha esetleg lenne rá mód, hogy leginkább olyan személyek írnának rám, akiknek egy kis kűzdelem nem probléma és nem a nem mélyülök tovább mondatokkal adják fel a 4. levelezést, mert nem talizok az 1. vagy a 2. levél után, akkor annak igen örülnék!:))) Ha eljutunk a személyes beszélgetésig, akkor pedig nem zokog nekem, hogy én még sosem kaptam ilyen szavakat és ilyet még sosem éreztem és ezért NEM mer eljönni arra a bizonyos találkozóra, mondván, hogy szó szerint idézem (ezt is):)): nagyon nagy az erkölcsi külömbség köztünk a javadra. Ha most valaki netán azt hinné, hogy ezzel fényezni szerettem volna magam, téved!:)))) Leginkább a levelező partnerem érdekében írom ezeket. Nem feltétlen azért, hogy ne írjanak, hanem, hogy erre készüljenek!:)))...és igen, lehet, hogy erkölcsös vagyok, ami szomorú, mert azzal, hogy az első két levelezés után nem találkozok, vagy a második nekem küldött képed után, ami egy mesztelen képed és arra nem túl elegáns reakcióval illetlek, hát...ha ez már erkölcsösnek számít, akkor igen, az vagyok. Sok leányzótól látom/hallom, hogy a pixie leginkább a *******-ról szól. Lehet, legyen igazatok:), de! és ott az a bizonyos DE!!!:)))), én akkor is várom azt az EGYET, aki egy picikét másabb szemszögből nézi és máshogy közelíti meg az 'ismerkedés', 'tisztelet', 'FÉRFI IDEÁL', 'kűzdelem' fogalmakat! Azt szeretném, hogy az a bizonyos Egy, mellettem teljesen nőnek érezze magát, függetlenül attól, hogy milyen...dom, switch...ami számomra teljesen lényegtelen...úgy, mint a hajszíned, végzettséged, helyesírásod és még folytathatnám!:)

...és akkor a végére jöjjön egy kis mondásom, (engedjetek meg egy saját idézetet, ugyanis nem szeretek mástól idézni, hanem inkább saját magamtól...miért is okoskodjak más szavaival, gondolataival, mert lehet az idéző azt sem tudja, hogy pl. az idézet gazdája mire is gondolt (akkor))...-ez is például egy:))))))...szóval a végére egy fontos dolgot még megosztanék Veletek: Soha ne MÁSÉRT kűzdj vagy alkalmazkodj, hanem EGYmásért!:)

Nah jó, befejeztem!:))))))

Hmm?:O Ki vonta vissza a tetszik-jét? ...és miért?:) ÍRJA MEG!:D
...már csak 4 darab van! Ez váló ok!:)
...és ki szavazott Nekem és mennyit és miért?
...és, és, és ki látogatott meg???...és miért? Véleménye??:O ÍRJA MEG!:)))))

Egyre több és több lesz ez a bemutatkozó.egyre több és több...:)

Spoken languages

English, German, Hungarian, Spannish