Akaratos - Dominant Female (Mistress)

50
All BDSM partners » Dominas, Mistresses » Akaratos - Dominant Female (Mistress)
Akaratos  - Mistress Budapest
37 years old, Dominant Female, 155 cm, 57 kg
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 2017. 07. 09. 03:29
Registration time: 2008. 09. 16. 22:00
Messages can only be sent by regsitrated users!
Ratings for the profile: 9.70 Point(s) (20 Rate)
Határozott, igényes Domina vagyok. Vallom, hogy a férfi minden kapcsolatban csak alárendelt lehet a nővel szemben, ezért nem válaszolok udvariatlan levelekre, sem olyanoknak, akik nem olvasták végig az adatlapomat, és fogalmuk sincs, miért vagyok itt.
Megkérek mindenkit, hogy ne érdeklődjön nálam "szolgáltatás" iránt, mert én nem prostituált vagyok, hanem egy domináns hajlamokkal megáldott Nő.
Olyan szolgát keresek, aki nemcsak a szexben, hanem az életben is a párom, méghozzá úgy, hogy a bdsm az életünk minden területén jelen van. Aki bátran kezet (vagy akár lábat) csókol nekem társaságban is, nem gondolja, hogy az alázatát és az imádatát csak négyszemközt mutathatja ki, és tudja, hogy én mindenben jobb vagyok nála, ezért tisztelettel néz rám és közeledik hozzám a hétköznapokban is.
Sok szolgajelölttel volt már dolgom, és az a tapasztalatom, hogy nem feltétlenül alkalmas szolgálatra az, aki azt hiszi magáról. Sok férfit izgat a bdsm, de ettől még nem lesznek subok. Az a megfelelő jelölt a számomra, aki ismeri a saját korlátait, nem gondolja magáról azért, mert egy szép női láb láttán izgalomba jön, hogy szolga. Ahhoz tudni kell alkalmazkodni, figyelni az Úrnőre, hogy a többi tulajdonságát kedvemre alakíthassam. Papucsot keresek - ez tény. Nem hiszem, hogy egy nem papucs pasiból jó szolga lehet. Ugyanakkor, mivel komoly kapcsolatot keresek, a szolgám egyben a párom is lesz, és mint ilyentől, elvárom, hogy felnőtt, önálló emberként tudjon viselkedni. Nem akarok a párom anyja lenni anyja helyett, egy érett férfit keresek, akiből olyan szolgát nevelhetek magamnak, amilyet szeretnék. Vagyis ugyanolyan fontosak a hagyományos párkapcsolatban fontos tulajdonságok, mint a szolgajellem.
Már megtaláltam, akit kerestem, most csak beszélgetni vagyok itt.

Úrnőtársak, higgyétek el, meg lehet találni a megfelelőt! És szolgák, higgyétek el, a kitartás és a megfelelő hozzáállás meghozza a sikert! :)
A végére egy tanács a szolgajelölteknek: ne próbáljátok másnak mutatni magatokat a kapcsolat elején, mint akik vagytok. Később úgyis kiderül, és nagyobb csalódás azt látni, hogy a kezdeti igyekvéshez képest a szolga egyfolytában lázad, mintha már az elején azt tapasztalja az Úrnő, hogy egy nehéz esettel van dolga.
Nem hiszek abban, hogy a BDSM lehet életforma. Emberek vagyunk, nem gépek. De abban igen, hogy minden "párkapcsolat" mindkét félről szól, és csak akkor működhet jól, ha mindketten megkapjuk benne, amire vágyunk, és nem kapunk túl sokat abból, amire nem.
Szolgának lenni a nehezebb választás a két "szerep" közül, ezt nem vitatja senki. De ha már belekezdtél, csináld jól! Vagy csináld jól, vagy ne csináld sehogy!

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Age: 25-40 year
Height: 155-180 cm
Weight: 50-80 kg

Aim of search

Correspondence, meeting

Spoken languages

English, German, Hungarian

Interests in BDSM

Exciting

Bondage, Boot fetish, Candle, CBT, Chastity belt, Collar, Domination, Foot worship, High heels, Humiliation, Massage, Masturbation, Oral sex (receive), Other tools, Pain, Punishment, Sadism, Slaps, Spanking, Stocking, Vibrators, Whip

Interests outside of BDSM

Leisure

Dance, Fitness, Movie, Museum, Reading, Science, Talking, Theater

Music

Blue, Classical, Latin, Musical, Pop, rhythm'n'blues, Rock'n'roll

Movies

Adventure, Drama, Horror, Musical, Romantical, Sex/porn, Tale, Thriller

Books

Arts, Economy/business, Erotical, History, Journals/magazines, Novel, Novels, Poems, Scientific