Adelinda - Submissive Female

All BDSM partners » Slavegirls » Adelinda - Submissive Female
Adelinda
32 years old, Submissive Bisex Female
Residency: Slovakia, Bratislavská župa, Dunaszerdahely
Last login: 10. 14. 12:18
Registration time: 03. 01. 03:37
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 2
Sziasztok.
Voltam már itt régebben, évekkel ezelőtt. Akkor a kíváncsiság hajtott ide, a vágyaim megismerése. Itt ismertem meg Uramat és általa önmagam. Ő az én Walt Disneym, ő formált olyanná amilyen vagyok.

Kíváncsi vagy milyen vagyok? Ízig vérig NŐ, egy szubmissziv nő , aki szereti és élvezi mikor alárendelődik. Nálam ez nem szerep, akkor vagyok a legboldogabb, mikor teljesen átadhatom magam. Minél jobban vágyom a fájdalomra, annál inkább vagyok szubmisszív. Ilyenkor nemcsak a testemet, a lelkem is elönti a boldogság. Ez egy megmagyarázhatatlan érzés. Olyan, amilyet már rég éreztem.


Update:
2020. Április 30.
Eddig sem kerestem partnert, de most már büszkén ide írhatom, hogy Uramhoz tartozom, Walt Disney úgy döntött, hogy miután megalkotta az Ő Mickey egerét, most valóra váltja egérke vágyait.
Tisztelettel, alázattal, türelemmel, hálával, kellő nyitottsággal, vágyakkal telve és hatalmas boldogsággal szolgálom ŐT, más férfi szóba sem jöhet.Miután megtaláltam a boldogságom, miért vagyok itt mégis? A Nők miatt. Igen, imádom a női nemet, az érzékiséget, a szubmisszív érzelmeket, amikkel azonosulni tudok, a domináns Nőkből áradó határozottságot ami bizsergető érzéssel tölt el. Szóval hölgyeim, örömmel fogadom leveleiteket. :)Két helyen vagyok igazán önmagam, az Uram mellett és itt az oldalon.

Spoken languages

Hungarian