AAndreas - Submissive Male

All BDSM partners » Servants, Slaves » AAndreas - Submissive Male
Viewed: 1188x
AAndreas
42 years old, Submissive Hetero Male, 175 cm, 73 kg
Residency: Hungary, Pest, Budapest
Last login: 04. 01. 19:33
Registration time: 2007. 01. 29. 17:32
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Tisztelt Hölgyeim!

Kérem, engedjék meg, hogy bemutatkozzam!

András vagyok. Egyetemet végezett, minden értelemben független, egyedülálló és egyedül élő, igényes megjelenésű férfiként saját vállalkozásomat vezetem Budapesten.

Ezért is érdekes, hogy a hétköznapi életben abszolút dominánsként, szexuálisan már régóta mégis a sub szerep izgat, és az e téren szerzett némi tapasztalattal a hátam mögött nagyon nyitott is vagyok. Kifejezetten a játék lelki és szexuális része hoz lázba. Mint az a fotóimból is kiderül, imádok kényeztetni! Ez számomra maga a csoda!

Egyébként a szavak szó szerinti értelmében teljesen egészséges, a hétköznapi értelemben teljesen normális életet élő, szexuális értelemben viszont abszolút nyitott és szenvedélyes vagyok, de csak hetero keretek között.

Komolyan gondolom, és a helyet is meg tudom oldani, saját lakásom van Budapest belvárosában. A virtuális játék egyáltalán nem izgalmas számomra. Saját fotóm és saját telefonszámom természetesen van, de mindezt csak e-mailben.

A kapcsolat jellegét tekintve nyitott vagyok: benne lennék alkalmi találkozásokban és tartósabb kapcsolatban is. Határozottan vallom, hogy magánélet és a szexuális élet mindenkinek a magányügye, senkinek semmi köze hozzá, ezért részemről a totális diszkréció a külvilág felé természetesen 100 százalékosan adott.

Mivel a szexuális vonzódás alapvetően kémia, úgy gondolom, hogy ez nem szorítható az életkorra és a külsőségekre vonatkozó keretek közé. Ez minden hölgyre, minden kapcsolatra igaz. Éppen ezért nem jelölök meg semmilyen korlátot a keresett Hölggyel kapcsolatban.

Én például a negyedik X körül járok, de általában mégsem ezt a benyomás keltem. Külsőleg igyekszem odafigyelni magamra ezért sokak szerint a koromnál fiatalabbnak tűnök, belsőleg pedig szabad vagyok, mint egy húsz éves, tüzes, mint egy 30-as, nyitott és tapasztalt, mint egy igazán érett, 40 körüli ember.

Bízom abban, hogy e rövid kis bemutatkozás alapján esélyt kapok!
Tisztelettel azt kérném, hogy ha lehet ne menjünk el egymás mellett!
Ezért, ha bárki érdekesnek talál, tisztelettel arra kérem, szíveskedjen jelezni valahogy!
Például egy kedvencnek jelölés, egy egysoros levél, vagy bármi más mód is pont elég, a bővebb bemutatkozás már az én dolgom... :)

Mindenkinek minden szépet, és jót!

Partner

Singles
Dominant Female, Fetisist Female, Submissive Female, Uncertain Female, Switch Female

Couples
Dominant Female - Dominant Female, Dominant Female - Uncertain Female, Fetisist Female - Dominant Female, Fetisist Female - Fetisist Female, Fetisist Female - Uncertain Female, Submissive Female - Dominant Female, Submissive Female - Fetisist Female, Submissive Female - Submissive Female, Submissive Female - Uncertain Female, Submissive Female - Switch Female, Uncertain Female - Uncertain Female, Switch Female - Dominant Female, Switch Female - Fetisist Female, Switch Female - Uncertain Female, Switch Female - Switch Female

Age: 18-60 year

Contact information

To check the contact informations either of you must be a VIP member!

Aim of search

Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / Relationship

Spoken languages

English, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Chains, Chinese ball, Doctor fetish, Gangbang, Latex, Leather, Nipples, Pain, Vacuum, Whip

Maybe

Boot fetish, Candle, Cross-dressing, Feeding, Foiling, Nippers, Pens, Tickling, Tweak

Exciting

Anal plays, Anal sex (give), Anal sex (receive), Ass licking, Bite, Blindfolds, Bondage, Collar, Dildos, Dirty talk, Domination, Foot worship, Hair pulling, High heels, Humiliation, Jeans, Lingerie, Mask, Massage, Masturbation, Milking, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Piss, Prostate massage, Punishment, Role playing, Slaps, Spanking, Stocking, Vibrators