69dom69 - Dominant Male

All BDSM partners » Doms, Masters » 69dom69 - Dominant Male
69dom69
46 years old, Dominant Male, 180 cm
Residency: Hungary, Budapest, Budapest
Last login: 03. 20. 07:36
Registration time: 2016. 03. 19. 12:10
Messages can only be sent by regsitrated users!
Noone has rated this profile yet.
Hmm...szerencséd,hogy benéztél! Mi tartott ennyi ideig?! Mennyit kell még várnom Rád?! Sajnálom -vagy nem?- nem úszod meg a büntetést hiába könyörögsz!
Hogy mit??? Ne szólj csak ha kérdezlek! Mit,mit ?.majd meglátod! Arra azért számíthatsz, hogy miután kikötöttelek szétnyalom a pinád ki-bebaszott módon!!!
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Ez csak egy kis ízelítő Neked: Kedves és minden bizonnyal Gyönyörű olvasóm! Ha szeretnéd hallani vagy átélni az őrjítő vágyaid beteljesedését keress meg kérlek! Lehetsz tapasztalt,vagy kezdő kiscsibe aki keresi még az útját,mind1. Írj,hogy .
Szerepjátékokat is játszhatunk, vagy megbeszélhetünk más formációkat is. A kölcsönös szimpátia, tisztelet és őszinteség kitétel!!!
.na mire vàrsz még???...írj

Partner

Singles
Submissive Female, Uncertain Female

Age: 18-39 year
Height: -178 cm
Weight: -65 kg

Aim of search

Correspondence, meeting / Virtual-relationship / Social-programmes,-leisure / Occasional-BDSM/sexual-relationship / Permanent, casual BDSM / sexual relationship / relationship

Spoken languages

French, German, Hungarian

Interests in BDSM

I would try

Prostate massage

Maybe

24/7, Anal plays, Candle, Feeding, Humiliation, Leather, Nippers, Tweak

Exciting

Anal sex (give), Blindfolds, Bondage, Dirty talk, Doctor fetish, Fisting, Foot worship, Hair pulling, Massage, Masturbation, Nipples, Oral sex (give), Oral sex (receive), Other tools, Punishment, Role playing, Shaving, Slaps, Spanking, Tickling, Vibrators