2Dommiel - Dominant Female (Mistress)

All BDSM partners » Dominas, Mistresses » 2Dommiel - Dominant Female (Mistress)
Viewed: 17265x
2Dommiel  - Mistress Budapest
34 years old, Dominant Hetero Female, 165 cm, 44 kg
Residency: Hungary, Budapest
Last login: 9 hours ago
Registration time: 2009. 12. 03. 13:37
VIP
$Financial$
Messages can only be sent by regsitrated users!
Sympathetic votes: 13
A PERVERZ, AZ EXTRÉM ÉS A BIZARR JÁTÉKOK IRÁNT RAJONGÓ, SZÜLETETT ÚRNŐ VAGYOK!

Elhivatott Dominaként perverz hitvallásom részeként, gyakran és élvezettel mutatom meg tapasztalatlan férfiaknak is ezt a titokzatos és izgalmas világot, az érzéki fájdalommal átszőtt dominancia megélését!
Élvezem az uralmam alá hajtott akaratot, a lábaim előtt heverő, önként vállalt, feltétlen alárendelődést, az alázatos szolgálatot és a hódoló láb csókokat. Felizgat a megkötözöttségtől feszülő, kiszolgáltatott test, amikor a kötél nem enged az ellene szegülő mozdulatnak és visszatartja. Élvezem a perverz vágytól felkorbácsolt vad,és kéjes szenvedélyek megnyílvánulását,azt a pillanatatot amikor remegve várod hogy megerőszakoljalak egy vibráror vagy ököl behatolásával. Izgatnak a mocskos dolgok, az aranyzuhany-játékok, titkos recept alapján készített, édes-zamatos pisimet élvezheted a tested bármely pontján. Teljes átéléssel játszom szerepjátékokat, ha úgy tartja kedvem, szívesen mesélek vad perverz fantáziákat közben. Élvezem a kifinomult testi-lelki és verbális megalázással fűszerezett szituációkat, a rafinált tortúrák vagy akár egy egyszerű korbács mámoros fájdalmát nyújtani. Különös izgalmat okoz a test és a lélek határainak finom tágítása, amikor az ész már azt mondja elég, de a test és a lélek még kívánja a kéjt. Felizgat a latex, az eszköz fétish erotika izgalmas, finom fehérneműben, a szatén, a csipke érintése és látványa akár egy gyönyörű nőn, akár egy férfin.
Ha Te ugyanezeket az édes-bűnös kéjeket élvezed, vagy csak vágysz rájuk és szeretnéd, hogy egy kifinomult és tapasztalt domina bepillantást engedjen ebbe a világba, akkor engem keresel!

Kellő empátiával rendelkezem a szub és a mazo férfi vágyai és érzései iránt. Testi és lelki határaidat a szeánsz alatt mindvégig maximálisan figyelembe veszem. A domina játék nem egyenlő a szadomazo játékkal, játszhatunk a legcsekélyebb fájdalom és nyomok nélkül is.Bár jobban kedvelem a kemény büntetések alkalmazását amikor megtapasztalod az igazi kemény szigor eredményét.
Mindezeket a játék előtt megbeszéljük, de arra is van mód, hogy mindjárt a házba lépéskor kezdetét vegye a szeánsz.

Mindez, amit leírtam, igazi vágyból és megélt tapasztalatból táplálkozik, számomra perverz fűszerrel izgalmas igazán egy szeánsz!

A felsorolt programok közül van lehetőséged az elképzeléseid megvalósítására. :)Telefonos foglalkozások is igényelhetőek!
-láb imádat ,taposás ,(cipő,csizma,szandál,papucs,zokni,harisnya,mezítláb) akár koszos cipőben ill.csizmàban is, vagy arròl valò ètelek etetése.
-szerepjátékok
-takarítás
-fenekelés
-test korbácsolás,pálcázás(hurkásra is),tomfázás
-hamu
-herekinzási rituálé(Egyedi ! )
-farok kondi edzés tervvel
-farok taposás,lapítás biciklivel,szánkóval
-3 pokol
-húgycső tágításos játékok
-gyertyázás
-kötözés
-csiklandozás
-izom ingerlési fájdalom próba(min30 perces)
-fóliázás
-bezártság
-nővé nevelés(vibrátorozás),smink,beöltözés
-önkontroll gyakorlása
-karmolás
-haj tépés
-gyantázás plusz bőrirritálás speciális géllel
-rugdosás
-pofozás
-arany zuhatag
-légzés kontroll
-csipeszelés(akár hevítve is)
-láb kínzó
bizarr játékok
-köldök kínzás
-bezártság
-alázás
-talp kínzái program
-köldök,has kínzás
-fül gyötrés
-körmös próba
-csapott satus játékok
-ajak zsibbasztó kín tréning
-jóképű férfi bisex szolgák használata anál,orál,oda vissza is akár
-bezártság
-fej mosás wc ben,ill toalett tisztára nyalatása
-ondó etetés
-Virtuális nevelés akár dvd formában is!Szintén személyre szabottan házi szolgánkkal illusztrálva a te elképzeléseidhez igazítva névre szólóan is!
-Használt ruhaneműk igény szerint elkészítve kaphatóak
stb..
eszközeim:korbács , pálcák , kötél , csipeszek , csizmák , szandálok , vibrátor , kötél , bilincs , büntető párna , itatók , légzés kontroll zsák , fólia , VÉRES DOLGOK , MARADANDÓ SÉRÜLÉSEK ÉS SEX KIZÁRVA!

Spoken languages

German, Hungarian